Obi-Wan Kenobi heeft een belangrijke boodschap voor fans!

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 18:27

Big news voor de ‘Star Wars’-fans want niemand minder dan Obi-Wan himself deelde zopas een persoonlijke boodschap via sociale media. De langverwachte serie ‘Obi-Wan Kenobi’ zal twee dagen later lanceren. Dat wil dus zeggen dat de serie op vrijdag 27 mei in première zal gaan via Disney+.

Maar tot zover het slechte nieuws, want er is ook ander goed nieuws: in ruil voor dat iets langere wachten (normaal ging de serie al op 25 mei te zien zijn), krijgen fans twee afleveringen voorgeschoteld op 27 mei.

Ewan McGregor herneemt voor de serie terug zijn rol als Obi-Wan en keert dus terug naar het brede ‘Star Wars’-universum. Naast hem keert ook Hayden Christensen terug als Anakin Skywalker, ofwel Darth Vader.

Bekijk hieronder de boodschap van Obi-Wan:

Zien: Netflix dropt trailer van 'The Witcher: Blood Origin'

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:09

Goed nieuws voor de fans van 'The Witcher' want Netflix heeft zopas de gloednieuwe trailer en releasedatum van de spin-off 'The Witcher: Blood Origin' gedeeld!

Deze spin-off van 'The Witcher' speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan...

De vierdelige serie zal vanaf Kerstdag, 25 december te streamen zijn via Netflix.

Check hier alvast de gloednieuwe beelden:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer