Obi-Wan Kenobi heeft een belangrijke boodschap voor fans!

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 18:27

Big news voor de ‘Star Wars’-fans want niemand minder dan Obi-Wan himself deelde zopas een persoonlijke boodschap via sociale media. De langverwachte serie ‘Obi-Wan Kenobi’ zal twee dagen later lanceren. Dat wil dus zeggen dat de serie op vrijdag 27 mei in première zal gaan via Disney+.

Maar tot zover het slechte nieuws, want er is ook ander goed nieuws: in ruil voor dat iets langere wachten (normaal ging de serie al op 25 mei te zien zijn), krijgen fans twee afleveringen voorgeschoteld op 27 mei.

Ewan McGregor herneemt voor de serie terug zijn rol als Obi-Wan en keert dus terug naar het brede ‘Star Wars’-universum. Naast hem keert ook Hayden Christensen terug als Anakin Skywalker, ofwel Darth Vader.

Bekijk hieronder de boodschap van Obi-Wan:

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer