Deze vier koppels doen mee aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 08:36

Met nog twee weken te gaan voordat het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ losbarst, worden de deelnemende koppels aan het publiek voorgesteld. Dit keer gaan er opnieuw vier stelletjes de ultieme relatietest aan, met wederom de vraag: zijn ze blij met hun huidige partner of is het gras toch groener aan de overkant?

Het tweede seizoen van ‘Love or Leave’ ziet er een tikkeltje anders uit dan de normale seizoenen van ‘Temptation Island’. Waar koppels voorheen vooral hard hun best moeten doen om de verleiding van een aantal prachtige vrijgezellen te weerstaan, is het nu juist de bedoeling dat ze alle temptation aan gaan. Want is de relatie waar ze in zitten wel wat ze zoeken?

Bert & Delphine
Die vraag gaan onder anderen Bert (33) & Delphine (27) beantwoorden. Zij hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven en zijn elkaars absolute tegenpolen. In de tien (!) jaar die ze samenzijn, is Bert een keer flink de fout in gegaan. Hij heeft met een andere vrouw gezoend en besloot dit geheim te houden voor Delphine. Kan hij zijn lief dit keer wel trouw blijven?

Koen & Deborah
De volgende twee deelnemers zijn de 27-jarige Koen en 24-jarige Deborah. Ze zijn al negen jaar samen, maar hebben nog altijd weinig vertrouwen in elkaar. Valt de boel te herstellen of is er misschien iemand die toch beter bij hen past? Daar hopen de twee in ‘Temptation Island’ achter te komen.

Nico & Donna
Next up: Nico en Donna, allebei 26 jaar oud. Het koppel is nu 2,5 jaar samen en trok al snel bij elkaar in. Niet veel later kochten ze samen een appartement. Alles leek goed te gaan. Alles, op één ding na: Donna is erg jaloers en daar ergert Nico zich behoorlijk aan.

Wouter & Julia
Last but not least: de 30-jarige Wouter en 24-jarige Julia. Zij leerden elkaar kennen via een datingapp en hebben net als een aantal andere kandidaten moeite met vertrouwen. Julia wil Wouter met ‘Temptation Island’ graag bewijzen dat ze trouw is, maar of dat gaat lukken...?

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:13

‘Mocro Maffia’ keert terug. Met nog meer spannende verhaallijnen, nog meer geweld, nog meer drugs en nog meer drama. Een paar weken geleden werden we al getrakteerd op een voorproefje in de vorm van een kleine clip. Nu volgt er een officiële trailer.

Het vierde seizoen gaat verder waar het vorige gebleven is. We zien hoe Paus de strijd opnieuw aangaat nadat hij op het randje van de dood balanceerde. We zien Tatta bij een graf. We zien Romana die een terugkeer maakt én we zien hoe de cast wordt uitgebreid door het nieuwe personage Meltem. Laatstgenoemde werd onlangs voorgesteld in een kortfilm en richt zich op een criminele wereld waarin creditcardfraude centraal staat.

“Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit”, schrijft Videoland bij de trailer. Kijk, dat belooft veel goeds! De nieuwe afleveringen verschijnen 28 januari op Videoland en Streamz.

Ontdek meer