Deze vier koppels doen mee aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 08:36

Met nog twee weken te gaan voordat het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ losbarst, worden de deelnemende koppels aan het publiek voorgesteld. Dit keer gaan er opnieuw vier stelletjes de ultieme relatietest aan, met wederom de vraag: zijn ze blij met hun huidige partner of is het gras toch groener aan de overkant?

Het tweede seizoen van ‘Love or Leave’ ziet er een tikkeltje anders uit dan de normale seizoenen van ‘Temptation Island’. Waar koppels voorheen vooral hard hun best moeten doen om de verleiding van een aantal prachtige vrijgezellen te weerstaan, is het nu juist de bedoeling dat ze alle temptation aan gaan. Want is de relatie waar ze in zitten wel wat ze zoeken?

Bert & Delphine
Die vraag gaan onder anderen Bert (33) & Delphine (27) beantwoorden. Zij hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven en zijn elkaars absolute tegenpolen. In de tien (!) jaar die ze samenzijn, is Bert een keer flink de fout in gegaan. Hij heeft met een andere vrouw gezoend en besloot dit geheim te houden voor Delphine. Kan hij zijn lief dit keer wel trouw blijven?

Koen & Deborah
De volgende twee deelnemers zijn de 27-jarige Koen en 24-jarige Deborah. Ze zijn al negen jaar samen, maar hebben nog altijd weinig vertrouwen in elkaar. Valt de boel te herstellen of is er misschien iemand die toch beter bij hen past? Daar hopen de twee in ‘Temptation Island’ achter te komen.

Nico & Donna
Next up: Nico en Donna, allebei 26 jaar oud. Het koppel is nu 2,5 jaar samen en trok al snel bij elkaar in. Niet veel later kochten ze samen een appartement. Alles leek goed te gaan. Alles, op één ding na: Donna is erg jaloers en daar ergert Nico zich behoorlijk aan.

Wouter & Julia
Last but not least: de 30-jarige Wouter en 24-jarige Julia. Zij leerden elkaar kennen via een datingapp en hebben net als een aantal andere kandidaten moeite met vertrouwen. Julia wil Wouter met ‘Temptation Island’ graag bewijzen dat ze trouw is, maar of dat gaat lukken...?

Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Ontdek meer