Joe Sugg lanceert single met Conor Maynard

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:32

YouTubers en maatjes Joe Sugg (ThatcherJoeVlogs) en Conor Maynard hebben groot nieuws bekendgemaakt: ze lanceren immers eindelijk een eerste officiële single samen!

De track werd eigenlijk al zo'n 4 jaar geleden gemaakt, maar er werd nooit iets verder mee gedaan. Tot nu! Vanaf 20 augustus kan je hun single 'Wild Things' streamen via Spotify, iTunes, Deezer en Apple Music!

Hier kan je 'm alvast pre-orderen!

Check de aankondiging hieronder:

Shawn Mendes kondigt nieuwe wereldtour aan!

Dieter Blarinckx-21 september 2021 om 06:34

De Canadese zanger Shawn Mendes gaat binnenkort terug op wereldtournee! Dat liet de 23-jarige weten via zijn sociale media.

Wonder: The World Tour, zo zal de gloednieuwe wereldtour heten. Meer info over data, locaties en prijzen zullen later deze week bekendgemaakt worden, zo staat te lezen bij Shawns laatste post op Instagram.

Check de post hieronder en stay tuned voor meer updates!

Vermiste YouTubester dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-20 september 2021 om 06:46

Het levenloze lichaam van de 22-jarige YouTubester Gabby Petito werd afgelopen weekend teruggevonden. Dat maakte de FBI afgelopen nacht bekend. De vlogster was samen met haar verloofde op roadtrip door de States, toen ze ineens van de aardbol verdween. Haar verloofde kwam alleen thuis, maar is ondertussen ook spoorloos.

Wél zegt de FBI dat de doodsoorzaak nog niet bekend is en dat het lichaam teruggevonden werd in het nationale park van Wyoming.

Haar vriend keerde op 1 september alleen terug, maar weigerde met de politie te spreken. Sinds vrijdag is hij als vermist opgegeven aangezien zijn familie hem al dagen niet meer gezien heeft…

Die zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Ontdek meer