‘Harry Potter’-actrice moeder geworden van tweeling

Karen Luiken-31 maart 2022 om 15:44

Scarlett Byrne is moeder geworden van een tweeling. De ‘Harry Potter’-actrice laat via Instagram weten dat ze afgelopen weekend is bevallen van twee dochters.

“Mijn hart is dit weekend twee keer zo goot geworden toen Cooper en ik onze dochters verwelkomden”, schrijft de actrice, beter bekend als ‘Harry Potter’-personage Pansy Parkinson, bij een foto van haar kersverse gezinnetje. Daarop is ook haar partner Cooper Hefner te zien.

De baby's hebben de namen Marigold Adele en Blossom Pearl gekregen. “Ons huis is gevuld met liefde. We zijn heel gelukkig”, vervolgt Scarlett nog.

De actrice en Cooper (zoon van Hugh Hefner) verloofden zich in 2015 en gaven elkaar vier jaar later het jawoord. Anderhalf jaar geleden werden ze voor het eerst ouders van een dochtertje.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer