Acteur Ezra Miller opgepakt en in de cel

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 11:32

De 29-jarige acteur Ezra Miller is begin deze week gearresteerd op het eiland Hawaii en verblijft momenteel in de cel. Hij werd opgepakt voor agressie en verstoring van de openbare orde.

Miller verbleef op Hawaii op het moment van de feiten en verstoorde andere cafégangers tijdens een karaoke-avond. Hij begon volgens ooggetuigen vuile dingen te roepen tegen de cafégangers en hij zou zelfs op het podium gekropen zijn om een 32-jarige man uit te schelden door de micro. Hij werd opgepakt en verblijft momenteel in de cel.

Miller werd vooral bekend door zijn rol in ‘We Need to Talk About Kevin’ en ‘The Flash’. Daarnaast zal hij vanaf volgende week te zien zijn in ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’.

Een officiële reactie van Warner Bros. blijft momenteel nog uit.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Lindsay Lohan binnenkort in nieuwe Netflix-kerstfilm!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:56

Hoewel Halloween en Sinterklaas eerst nog moeten passeren, is Netflix alvast helemaal klaar voor Kerstmis. Zij kondigden immers zopas hun gloednieuwe kerstfilm met niemand minder dan Lindsay Lohan aan!

Lohan zal naast 'Glee'-acteur Chord Overstreet schitteren in de cliché kerstfilm 'Falling For Christmas'. Dat werd door Netflix zelf zopas gedeeld via sociale media:

"Het is 3 oktober vandaag (de kenners weten hoe belangrijk deze datum is): vanaf 10 november straalt Lindsay Lohan in de nieuwe kerstfilm Falling For Christmas 🎄", luidt het in de caption.

Een trailer is er helaas nog niet, maar wel werd de officiële poster onthuld.

Check 'm hieronder en stream 'Falling For Christmas' vanaf 10 november via Netflix!

Ontdek meer