Acteur Ezra Miller opgepakt en in de cel

Dieter Blarinckx-31 maart 2022 om 11:32

De 29-jarige acteur Ezra Miller is begin deze week gearresteerd op het eiland Hawaii en verblijft momenteel in de cel. Hij werd opgepakt voor agressie en verstoring van de openbare orde.

Miller verbleef op Hawaii op het moment van de feiten en verstoorde andere cafégangers tijdens een karaoke-avond. Hij begon volgens ooggetuigen vuile dingen te roepen tegen de cafégangers en hij zou zelfs op het podium gekropen zijn om een 32-jarige man uit te schelden door de micro. Hij werd opgepakt en verblijft momenteel in de cel.

Miller werd vooral bekend door zijn rol in ‘We Need to Talk About Kevin’ en ‘The Flash’. Daarnaast zal hij vanaf volgende week te zien zijn in ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’.

Een officiële reactie van Warner Bros. blijft momenteel nog uit.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer