Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ en ‘Petit Chateau’ onderweg!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:21

Fans van de Meilandjes mogen in hun handen wrijven want het gloednieuwe vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ start eind augustus. Daarnaast krijgen Maxime en Montana Meiland ook hun eigen spin-off, ‘Petit Chateau’.

Het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ volgt de bekende Meilandjes tijdens hun avonturen terug in Nederland en de zoektocht naar een nieuwe woonst. In ‘Petit Chateau’ daarentegen gaan Maxime en Montana Meiland op bezoek bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd in orde te krijgen. Daarom steken Maxime en Montana straks zelf de handen uit de mouwen en dat terwijl de toekomstige ouders op hotel gaan.

Afspraak op 26 augustus voor het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ en het eerste seizoen van ‘Petit Chateau’!

‘Tien Om Te Zien’ keert terug!

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:09

Na het succes van de eenmalige aflevering van ‘Tien Om Te Zien’ afgelopen zomer, heeft VTM nu bekendgemaakt dat het eens zo populaire muziekprogramma deze zomer een comeback maakt! ‘Tien Om Te Zien’ zal deze zomer maar liefst acht weken te vinden zijn in Middelkerke, mét Anne De Baetzelier en Willy Sommers! Het was tijdens de ochtendshow van Qmusic dat Anne en Willy dat leuke nieuws bekendmaakten.

"Wie "Tien om te zien" zegt, zegt Willy en Anne. Hun terugkeer vorige zomer was een groot succes, dus het spreekt voor zich dat ze ook volgende zomer gastheer en gastvrouw zullen zijn", klinkt het bij VTM-netmanager Maarten Janssen.

Meer info zal ongetwijfeld snel droppen!

Beeld: Qmusic - DPG Media

'De Verhulstjes' zijn terug: bekijk hier de eerste beelden

Simon Smetryns-21 januari 2022 om 16:45

Binnenkort kan je kijken naar het derde seizoen van 'De Verhulstjes'. Daarin volgt Play4 en GoPlay opnieuw het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie. Met als uitvalbasis: Antwerpen.

Ontdek meer