Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ en ‘Petit Chateau’ onderweg!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2021 om 08:21

Fans van de Meilandjes mogen in hun handen wrijven want het gloednieuwe vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ start eind augustus. Daarnaast krijgen Maxime en Montana Meiland ook hun eigen spin-off, ‘Petit Chateau’.

Het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ volgt de bekende Meilandjes tijdens hun avonturen terug in Nederland en de zoektocht naar een nieuwe woonst. In ‘Petit Chateau’ daarentegen gaan Maxime en Montana Meiland op bezoek bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn om de babykamer op tijd in orde te krijgen. Daarom steken Maxime en Montana straks zelf de handen uit de mouwen en dat terwijl de toekomstige ouders op hotel gaan.

Afspraak op 26 augustus voor het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’ en het eerste seizoen van ‘Petit Chateau’!

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Hanne & Marthe geven Limburgse Amy eerste Golden Ticket!

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:21

Wie gisteren naar de grootste zoektocht van de Lage Landen, ‘K2 zoekt K3’, keek, zag hoe Marthe & Hanne voor het eerst een Golden Ticket uitdeelden. Dat gaven ze aan de Limburgse Amy. Zij mag dus meteen door naar de grote liveshows.

De 25-jarige Amy houdt van dieren, padel en Limburg. Ooit was ze nog Miss Limburg, maar in haar video zei ze: “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje!”

Ze deed haar auditie met het liedje ‘K3 Airlines’ en wist een stoel te bemachtigen in de top 10. Helaas werd ze tegen het einde van de aflevering van de stoel gestoten. Maar toch betekende dat nog niet het einde want Hanne & Marthe kregen de kans om een Golden Ticket uit te delen. En dat deden ze met veel plezier voor Amy!

Proficiat Amy!

Beeld: DPG Media

Ontdek meer