Gaat Conner Rousseau single opnemen?

Amber Schepers-31 maart 2022 om 10:30

Conner Rousseau heeft al vaker laten zien dat hij meer is dan alleen de partijvoorzitter van Vooruit. Dat liet hij ook nu weer zien in 'The Masked Singer'. Na het zangprogramma heeft hij gezworen om nooit meer te zingen, maar daar komt nu misschien wel verandering in.

Na zijn bronzen medaille in het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ is nog steeds iedereen onder de indruk van de zangprestaties van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Als Konijn heeft de politicus bewezen dat hij ook nog andere talenten heeft. Met zijn performance werd Rousseau derde tijdens de finale van het entertainmentprogramma, maar gaat hij hier nu toch een vervolg aan breien? Op sociale media hint Conner Rousseau alvast van wel.

Volgers van Conner Rousseau laten via sociale media al langer weten dat ze hem graag nog wat meer horen zingen en dat laat de politicus niet zomaar aan zich voorbij gaan. In een TikTok video verwijst Rousseau naar zijn mogelijks eerste single ‘This Is Me’, die hij naar eigen zeggen binnenkort zal uitbrengen. Spannend!

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer