Gaat Conner Rousseau single opnemen?

Amber Schepers-31 maart 2022 om 10:30

Conner Rousseau heeft al vaker laten zien dat hij meer is dan alleen de partijvoorzitter van Vooruit. Dat liet hij ook nu weer zien in 'The Masked Singer'. Na het zangprogramma heeft hij gezworen om nooit meer te zingen, maar daar komt nu misschien wel verandering in.

Na zijn bronzen medaille in het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ is nog steeds iedereen onder de indruk van de zangprestaties van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Als Konijn heeft de politicus bewezen dat hij ook nog andere talenten heeft. Met zijn performance werd Rousseau derde tijdens de finale van het entertainmentprogramma, maar gaat hij hier nu toch een vervolg aan breien? Op sociale media hint Conner Rousseau alvast van wel.

Volgers van Conner Rousseau laten via sociale media al langer weten dat ze hem graag nog wat meer horen zingen en dat laat de politicus niet zomaar aan zich voorbij gaan. In een TikTok video verwijst Rousseau naar zijn mogelijks eerste single ‘This Is Me’, die hij naar eigen zeggen binnenkort zal uitbrengen. Spannend!

Charli XCX annuleert optreden in Brussel

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:18

Slecht nieuws voor fans die vanavond naar het optreden van Charli XCX in Brussel zouden gaan. De show gaat niet door omdat de zangeres last heeft van stemproblemen.

Behalve het optreden in Brussel cancelt Charli XCX ook de show die ze morgen in Utrecht zou geven. “Ik vind het verschrikkelijk om te moeten melden dat ik zowel mijn show in Brussel als in Utrecht moet afzeggen. Ik ben mijn stem kwijt en ook al doe ik alles om ‘m terug te laten keren, niks werkt”, aldus Charli XCX.

De zangeres moet de komende tijd zoveel mogelijk rust nemen om ervoor te zorgen dat haar stem weer normaal wordt. “Ik zou willen dat ik voor jullie kon optreden, maar zingen is letterlijk onmogelijk op dit moment. Het spijt me zo erg dat ik jullie moet teleurstellen. Ik keek heel erg uit naar deze twee Europese shows.”

Makers 'Stranger Things' doen geheimzinnig over spin-off

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:05

Eerder dit jaar werden fans van ‘Stranger Things’ verrast met het nieuws dat er een spin-off komt van de succesvolle Netflix-serie. Matt en Ross Duffer, makers van de show, hebben al een idee waar die over moet gaan. Maar de plannen worden met helemaal niemand gedeeld.

“We hebben wel een idee voor een spin-off waar we super enthousiast over zijn”, aldus de broers volgens Variety. “Maar we hebben het nog tegen niemand verteld. Laat staan dat we al iets op papier hebben gezet.”

Hoewel de breinen achter ‘Stranger Things’ heel geheimzinnig doen, zeggen ze wel dít: “We denken dat iedereen - inclusief Netflix - verrast zal zijn als ze het concept horen. Het is heel, heel anders.”

Ze onthullen dat er één persoon is die inmiddels heeft geraden waar de plannen over gaan. En dat is niemand minder dan Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in 'Stranger Things'. “Op de een of andere manier heeft Finn Wolfhard, die een slimme jongen is, correct geraden waar het over zou gaan. Maar afgezien van Finn weet niemand anders het.”

Ontdek meer