Nieuw record voor tweede seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-31 maart 2022 om 06:18

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ heeft een record verbroken. In het eerste weekend van de release is de serie meer dan 193 miljoen keer gestreamd. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Geen enkele andere Engelstalige serie kreeg het voor elkaar om in drie dagen tijd zo vaak bekeken te worden. ‘Bridgerton’ heeft dus met recht de toppositie van best bekeken Engelstalige Netflix-shows bereikt.

Het is ook het op één na hoogste openingsweekend van alle Netflix-series. Alleen het vijfde deel van de Spaanse show ‘La Casa de Papel’ leverde een betere eerste drie dagen op.

In het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ staat Anthony centraal. Tijdens zijn zoektocht naar de ideale partner stuit hij op de charmante Kate Sharma. De twee lijken in eerste instantie niet elkaars favoriete personen, maar daar komt verandering in naarmate ze meer tijd met elkaar doorbrengen.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer