Derde seizoen 'Bridgerton' bevestigd

Karen Luiken-31 maart 2022 om 06:10

We wilden het, we hoopten het, we dachten het, maar nu is het dan ook bevestigd: ‘Bridgerton’ krijgt een derde seizoen! Dat geheimpje heeft niemand minder dan Simone Ashley verklapt, de actrice die het nieuwe personage Kate speelt in de Netflix-serie.

Het tweede seizoen staat sinds kort op Netflix en zet Anthony Bridgerton centraal. Wanneer hij tijdens zijn zoektocht naar een geschikte partner Kate tegenkomt, ontstaat er een romantische klik die beiden niet hadden zien aankomen.

In het derde seizoen keren de burggraaf en burggravin weer terug. “Kate en Anthony zijn nog maar net begonnen”, aldus Simone Ashley in een gesprek met Deadline. “In het tweede seizoen was er veel gedoe tussen de twee, waren er complicaties met de familie en vonden ze elkaar pas richting het einde van het seizoen.”

Maar eigenlijk is alles pas net begonnen, zegt ze. “Ik zou graag zien dat Kate wat meer loslaat in het derde seizoen. Ik hoop dat ze de liefde met Anthony verder kan ontdekken. Dat verdienen ze allebei.”

Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Spin-off 'Stranger Things' wordt heel anders dan serie

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:20

‘Stranger Things’ krijgt een spin-off. Het project heeft nog geen titel en veel details zijn er nog niet, maar de bedenkers Matt en Ross Duffer laten in een gesprek met Variety wel vast doorschemeren dat het heel anders gaat worden dan we van de show gewend zijn.

Hoewel het vierde seizoen nog in volle gang is en er een vijfde op komst is, zijn de Duffer-broers ondertussen ook druk bezig met de aankomende spin-off. Een spin-off waarvan we niet moeten verwachten dat-ie heel erg op ‘Stranger Things’ gaat lijken. “We vroegen ons af of dit iets is wat we ook zouden maken als het niks te maken had met ‘Stranger Things’”, zegt Matt Duffer. En het antwoord daarop is een dikke vette ja. “We zijn er heel enthousiast over.”

De makers verwachten met de spin-off aan de slag te gaan zodra de overige ‘Stranger Things’-projecten in de afrondfase zitten.

Ontdek meer