Derde seizoen 'Bridgerton' bevestigd

Karen Luiken-31 maart 2022 om 06:10

We wilden het, we hoopten het, we dachten het, maar nu is het dan ook bevestigd: ‘Bridgerton’ krijgt een derde seizoen! Dat geheimpje heeft niemand minder dan Simone Ashley verklapt, de actrice die het nieuwe personage Kate speelt in de Netflix-serie.

Het tweede seizoen staat sinds kort op Netflix en zet Anthony Bridgerton centraal. Wanneer hij tijdens zijn zoektocht naar een geschikte partner Kate tegenkomt, ontstaat er een romantische klik die beiden niet hadden zien aankomen.

In het derde seizoen keren de burggraaf en burggravin weer terug. “Kate en Anthony zijn nog maar net begonnen”, aldus Simone Ashley in een gesprek met Deadline. “In het tweede seizoen was er veel gedoe tussen de twee, waren er complicaties met de familie en vonden ze elkaar pas richting het einde van het seizoen.”

Maar eigenlijk is alles pas net begonnen, zegt ze. “Ik zou graag zien dat Kate wat meer loslaat in het derde seizoen. Ik hoop dat ze de liefde met Anthony verder kan ontdekken. Dat verdienen ze allebei.”

Vierde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:24

December is niet alleen een maand waarin de sint en kerstman met cadeautjes strooien, iij Netflix doet vrolijk mee. De streamingsdienst zet volgende week het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ online. Dit zijn de eerste beelden. =

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden in een tropisch paradijs geplaatst waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Uit de trailer blijkt dat de show een aantal nieuwigheden krijgt. Zo kunnen deelnemers gebruikmaken van ‘free kisses’, die ze in mogen zetten tijdens een date en komen er gloednieuwe challenges.

Het eerste deel van het vierde seizoen verschijnt op 7 december op Netflix, het tweede deel volgt een week later.

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Ontdek meer