Vader Britney stapt op als toezichthouder

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 05:53

Jamie Spears, de vader van Britney Spears, heeft ermee ingestemd dat het tijd is om af te treden als toezichthouder van zijn dochter. TMZ meldt dat hij met de rechtbank wil samenwerken om op zoek te gaan naar een nieuwe conservator voor Britney’s nalatenschap.

Het is nu dertien jaar geleden dat Britney kampte met een mentale inzinking en onder curatele werd gesteld door haar vader. Sindsdien kan de zangeres haar keuzes niet meer zelf maken. Alles moet eerst worden goedgekeurd door haar vader. Er is al veel gedoe over geweest, waar ook de media massaal over hebben geschreven.

Het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De advocaat van Jamie heeft volgens TMZ juridische documenten ingediend waarin hij zegt dat ‘een openbare strijd over zijn dienst als haar conservator niet in haar belang zou zijn’. Hij is daarom bereid om in samenwerking met de rechtbank en de nieuwe advocaat van zijn dochter op zoek te gaan naar een nieuwe toezichthouder. Ook zegt Jamie in de papieren nog dat hij zijn dochter nooit heeft gedwongen om iets te doen, ook niet om op te treden.

Britney’s advocaat Mathew Rosengart laat in een reactie blij te zijn met het besluit van Jamie. “We zijn blij, maar niet verrast dat meneer Spears en zijn advocaat eindelijk erkennen dat hij moet stoppen. We kijken ernaar uit om ons onderzoek naar het gedrag van meneer Spears voort te zetten en de miljoenen dollars die hij heeft geoogst uit de nalatenschap van zijn dochter.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer