Vader Britney stapt op als toezichthouder

Karen Luiken-13 augustus 2021 om 05:53

Jamie Spears, de vader van Britney Spears, heeft ermee ingestemd dat het tijd is om af te treden als toezichthouder van zijn dochter. TMZ meldt dat hij met de rechtbank wil samenwerken om op zoek te gaan naar een nieuwe conservator voor Britney’s nalatenschap.

Het is nu dertien jaar geleden dat Britney kampte met een mentale inzinking en onder curatele werd gesteld door haar vader. Sindsdien kan de zangeres haar keuzes niet meer zelf maken. Alles moet eerst worden goedgekeurd door haar vader. Er is al veel gedoe over geweest, waar ook de media massaal over hebben geschreven.

Het lijkt erop dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De advocaat van Jamie heeft volgens TMZ juridische documenten ingediend waarin hij zegt dat ‘een openbare strijd over zijn dienst als haar conservator niet in haar belang zou zijn’. Hij is daarom bereid om in samenwerking met de rechtbank en de nieuwe advocaat van zijn dochter op zoek te gaan naar een nieuwe toezichthouder. Ook zegt Jamie in de papieren nog dat hij zijn dochter nooit heeft gedwongen om iets te doen, ook niet om op te treden.

Britney’s advocaat Mathew Rosengart laat in een reactie blij te zijn met het besluit van Jamie. “We zijn blij, maar niet verrast dat meneer Spears en zijn advocaat eindelijk erkennen dat hij moet stoppen. We kijken ernaar uit om ons onderzoek naar het gedrag van meneer Spears voort te zetten en de miljoenen dollars die hij heeft geoogst uit de nalatenschap van zijn dochter.”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer