Releasedatum 'House of the Dragon' bekend!

Dieter Blarinckx-30 maart 2022 om 19:59

Goed nieuws voor de 'Game of Thrones'-fans hier, want HBO Max heeft eindelijk de releasedatum aangekondigd van de spin-off 'House of the Dragon'!

Het is al een tijdje geweten dat er een 'Game of Thrones'-spin-off in de maak was, maar nu krijgen we ook echt een datum om naar uit te kijken. Vanaf 21 augustus zal 'House of the Dragon' te streamen zijn via HBO Max. Het is nog niet geweten of de serie bij ons te streamen zal zijn via Streamz.

'House of the Dragon' is gebaseerd op het boek 'Fire & Blood' van George R.R. Martin. De reeks gaat over de familie Targaryen en speelt zich driehonderd jaar voor het verhaal van 'Game of Thrones' af. Onder anderen Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith en Emma D'Arcy hebben een rol.

Check de aankondiging en de trailer hieronder:

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Vierde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:24

December is niet alleen een maand waarin de sint en kerstman met cadeautjes strooien, iij Netflix doet vrolijk mee. De streamingsdienst zet volgende week het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ online. Dit zijn de eerste beelden. =

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden in een tropisch paradijs geplaatst waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Uit de trailer blijkt dat de show een aantal nieuwigheden krijgt. Zo kunnen deelnemers gebruikmaken van ‘free kisses’, die ze in mogen zetten tijdens een date en komen er gloednieuwe challenges.

Het eerste deel van het vierde seizoen verschijnt op 7 december op Netflix, het tweede deel volgt een week later.

Ontdek meer