De Efteling lanceert corn dogs tijdens zomerseizoen!

Dieter Blarinckx-30 maart 2022 om 19:41

Wie zot is van corn dogs, die lekkere Amerikaanse worstjes op een stokje in een soort gefrituurd beslag, kan misschien eens een tripje naar het Nederlandse Efteling overwegen. Zij voegden immers deze Amerikaanse snack toe aan hun assortiment!

Nieuw in het assortiment zijn de hartige corndogs in drie varianten: barbecue & paprika style, chilli cheese style en sour cream & onions style. Corndogs zijn hotdogs in een krokant maïsbeslag op een handig stokje, om lekker uit de hand te eten”, staat te lezen op de website van Efteling zelf.

Er zijn dus drie verschillende soorten: barbecue en paprika (5,50 euro), chili cheese (5,50 euro) en sour cream en onion (5,75 euro). Opgelet: één portie bevat twee corn dogs.

Meer info kan je hier terugvinden.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Coca-Cola lanceert droomachtige smaak

Karen Luiken-29 september 2022 om 09:31

Kan een drankje naar de magie van dromen smaken? Coca-Cola bewijst van wel. Het merk heeft een nieuwe limited edition smaak gelanceerd en die is geïnspireerd op de oneindige mogelijkheden van onze verbeelding.

Coca-Cola Dreamworld, zoals het nieuwe drankje heet, bevat de vertrouwde smaak van Coca-Cola, aangevuld met een vleugje fantasie. De traktatie bevat geen suiker en is voorzien van een kleurrijke verpakking.

Op het blikje zit een QR-code, waarmee fans toegang kunnen krijgen tot de zogenoemde ‘Coca-Cola Creations Hub’, een plek die met dank aan Tomorrowland gecreëerd is en waarin je wordt meegevoerd in een driedimensionale virtuele A-omgeving met een avatar-DJ.

De nieuwe cola was sinds begin september exclusief beschikbaar bij O’Tacos en Kinepolis en zal vanaf 1 oktober ook te vinden zijn bij Smile Safari en in de winkelrekken.

Ontdek meer