Asa Butterfield schittert in trailer nieuwe horrorfilm van Netflix

Karen Luiken-30 maart 2022 om 05:29

Asa Butterfield laat zich binnenkort van een compleet andere kant zien. De acteur we vooral kennen als Otis uit ‘Sex Education’ schittert binnenkort in de nieuwe Netflix-film ‘Choose or Die’.

De film gaat over een vervloekt horrorspel, dat gevonden wordt door twee vrienden. Wanneer zij lezen dat ze er 125.000 dollar mee kunnen winnen besluiten ze het te spelen. Met alle gevolgen van dien. Het spel blijkt namelijk een verborgen vloek te ontketenen die de realiteit volledig verscheurt. De vrienden moeten angstaanjagende beslissingen nemen die niet alleen hun levens op het spel zet, maar ook dat van anderen.

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Asa Butterfield, de andere is voor Iola Evans. ‘Choose or Die’ is vanaf 15 april te zien op Netflix.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Zien: dit is de gloednieuwe trailer van 'Thor: Love and Thunder'

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 05:34

Thor is back! En dat zullen we geweten hebben, want ook een gloednieuwe en epische trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ werd zopas gedropt!

In deze vierde film van de ‘God of Thunder’, krijgen we voor het eerst ook actrice Natalie Portman als ‘Mighty Thor’ te zien, maar ook acteur Christian Bale die in de huid zal kruipen van ‘Gorr the God Butcher’.

Ook Tessa Thompson, Jeff Goldblum en Chris Pratt zullen hun rollen hernemen.

‘Thor: Love and Thunder’ zal vanaf 6 juli te zien zijn in de bioscoop!

Ontdek meer