Dour Festival organiseert twee extra dagen!

Amber Schepers-29 maart 2022 om 20:00

Fans van het muziekfestival 'Dour' hebben geluk, want het multi-genre muziekfestival organiseert dit jaar twee extra dagen, waardoor het festival een volledige week duurt. Onder de naam 'Dour CampFest' kunnen festivalgangers dus twee dagen langer uit de bol gaan!

Het grootste muziekfestival in Franstalig België, Dour Festival, plant dit jaar geen vijf, maar zeven dagen in. Die extra lange editie is meer dan welkom na twee coronajaren zonder festivals. Het vijfdaagse festival zal dit jaar voor het eerst een volle week feest betekenen!

Dour Festival gaat normaal door van woensdag 13 tot en met zondag 17 juli, maar daar worden nu dus twee dagen aan toegevoegd. Vanaf maandag 11 juli en dinsdag 12 juli kan je al afzakken naar het Waalse dorpje, Dour. Onder de naam 'Dour CampFest' zullen er verschillende kleinschalige optredens en feestjes op de festivalcamping worden georganiseerd tijdens de twee extra dagen.

Met artiesten als Angèle, Flume en Amélie Lens wordt het een onvergetelijke week, koop nu al je ticket!

Kendrick Lamar en Travis Scott naar hiphopfestival Rolling Loud

Karen Luiken-06 december 2022 om 16:06

Kendrick Lamar en Travis Scott zijn de eerste twee headliners die zijn bevestigd voor Rolling Loud. Het internationaal bekende festival vindt dit keer in Rotterdam Ahoy plaats, in het weekend van 30 juni en zaterdag 1 juli.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het festival telt in het totaal vier podia, waarbij fans zowel indoor als outdoor naar de beste hiphopmuziek kunnen luisteren. Kendrick Lamar komt op vrijdag 30 juni langs als headliner. Een dag later is het de beurt aan Travis Scott. Andere namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor het feest gaan op zaterdag 10 december in de verkoop via de website van Rolling Loud Rotterdam.

Travis Scott komt naar ons land

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 12:38

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse rapper Travis Scott, want die komt volgend jaar naar ons land. In de zomer staat hij immers op het podium van Les Ardentes.

Het Luikse festival kondigde zopas aan dat Travis Scott de headliner zal zijn van hun aankomende editie in 2023. Het zal de eerste keer zijn dat Travis Scott op een Belgisch festival zal staan. Normaal kwam hij in 2018 naar Pukkelpop, maar annuleerde dan last-minute zijn optreden.

Les Ardentes zal plaatsvinden tussen donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli, maar Travis Scott zal op vrijdag 7 juli op het hoofdpodium staan. De ticketverkoop start aanstaande donderdag om 11u.

Hier blijf je op de hoogte!

Ontdek meer