Gezocht: leuke single studenten voor nieuwe datingshow in club!

Simon Smetryns-30 september 2022 om 09:00

TAGMAG en Streamz zijn op zoek naar spontane single jongeren tussen 18 en 24 jaar die zin hebben in een 'nachtelijk avontuurtje'. Wij zorgen voor een stevig feestje met gratis drank en tientallen potentiële lovers, jij gaat in de club op zoek naar een leuke date!

Elke opnameavond nodigen we 150 single jongeren uit. Zij kunnen kennismaken met onze prachtige kandidaten en - wie weet - een leuke VIP-night beleven. Wie weet loop jij die avond naar huis met een leuke nieuwe lover?

Schrijf jezelf of een vriend(in) vandaag nog in!

  • Met TAGMAG Insiders als matchmakers
  • Locaties: Leuven en Gent
  • Opnames: oktober 2022

Ântwârpe, gezellige sos-stad?!

Simon Smetryns-08 december 2022 om 14:32

Martijn Spaepen vroeg zich af waarom feesten in Antwerpen zo leuk is...

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Ontdek meer