Gezocht: leuke single studenten voor nieuwe datingshow in club!

Simon Smetryns-30 september 2022 om 09:00

TAGMAG en Streamz zijn op zoek naar spontane single jongeren tussen 18 en 24 jaar die zin hebben in een 'nachtelijk avontuurtje'. Wij zorgen voor een stevig feestje met gratis drank en tientallen potentiële lovers, jij gaat in de club op zoek naar een leuke date!

Elke opnameavond nodigen we 150 single jongeren uit. Zij kunnen kennismaken met onze prachtige kandidaten en - wie weet - een leuke VIP-night beleven. Wie weet loop jij die avond naar huis met een leuke nieuwe lover?

Schrijf jezelf of een vriend(in) vandaag nog in!

  • Met TAGMAG Insiders als matchmakers
  • Locaties: Leuven en Gent
  • Opnames: oktober 2022

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer