Walibi heropent dit weekend de deuren!

Amber Schepers-31 maart 2022 om 11:00

Kan jij ook niet wachten om opnieuw de longen uit je lijf te schreeuwen op de Kondaa en om terug de vlinders in je buik te voelen in de Dalton Terror? Dan is er goed nieuws! Vanaf zaterdag 2 april kunnen pretparkgangers zich weer helemaal uitleven op hun favoriete én nieuwe attracties in Walibi.

Het is zover, dit weekend gaan de poorten van Walibi Belgium weer open! Met een heleboel nieuwe attracties en belevenissen staat Walibi weer helemaal klaar om groot en klein te verwelkomen en een geweldige lente en zomer tegemoet te gaan.

Zo word je in het nieuwe Karma World ondergedompeld in het verre Indië en kan je in de Popcorn Revenge om ter meest popcorns knallen! Of heb je eerder nood aan een angstaanjagende adrenalinekick? Ga dan zuidwaarts richting Exotic World, waar je je angsten kan overwinnen in de Kondaa, de hoogste en snelste megacoaster in de Benelux!

Voor de echte waterratten is er ook goed nieuws, want met zeven spannende glijbanen in Aqualibi, glij je een geweldige zomer in!

Heb je dringend nood aan een flinke portie fun? Dan moet je dus in Walibi zijn. Het pretpark opent opnieuw haar deuren en dat vieren ze met speciale promo’s! Voor de vroege vogels die tijdens de paasvakantie al een tripje plannen naar het leukste pretpark in België, is er een waanzinnige Easter family-korting, waarbij je voor slechts 139 euro met z'n vier naar Walibi kan gaan! Niets is leuker dan je attractiekriebels delen met vrienden of familie, koop hier je tickets!

Al zin in een voorproefje? Hou dan zeker onze socials in de gaten, want ook wij dagen dit jaar opnieuw verschillende content creators uit voor enkele leuke challenges in de legendarische Kondaa. Stay tuned!

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Het awkward cadeau van Clémentine!

Joyce Vander Auwera-07 december 2022 om 15:30

Clémentine werd uitgenodigd op het Amazon Launch Event en mocht een awkward cadeau ruilen voor een veel leuker presentje. 👀🎁 Heb jij nog inspiratie nodig voor jouw holiday gifts? 🎄 Check https://amazon.com.be

Ontdek meer