Chris Rock niet op de hoogte van Jada Pinkett-Smiths alopecia

Amber Schepers-29 maart 2022 om 14:00- Foto:

Reuters

De gemoederen zijn ondertussen al wat gaan liggen na de Oscaruitreiking van zondagnacht, maar op het internet wordt het gewelddadig incident tussen Will Smith en Chris Rock nog steeds actief besproken. Tijdens de Oscaruitreiking maakte comedian Chris Rock een grap over het haar van Jada Pinkett-Smith, de vrouw van Will Smith, maar die grap schoot in het verkeerde keelgat.

De 94ste Oscaruitreiking werd dit jaar volledig overschaduwd door het incident tussen Will Smith en Chris Rock. Nadat de Amerikaanse komiek een ‘GI Jane’-grap maakte toen hij het over Jada Pinkett Smith had, liep het even uit de hand. Will Smith stapte het podium op en sloeg Rock recht in het gezicht. Dat de grap misplaats was, kunnen we wel zeggen, maar volgens verschillende bronnen was het een misverstand.

Jada Pinkett Smith lijdt namelijk aan alopecia, een aandoening waardoor je haar uitvalt. Om die reden heeft ze haar hoofd helemaal kaal geschoren, maar volgens rapper Diddy wist Chris Rock niet dat ze aan die aandoening leed.

“Chris was daar niet van op de hoogte. Hij dacht dat ze een radicaal nieuw kapsel wilde uitproberen. Hij wilde absoluut niet gemeen zijn. Chris heeft geen slecht bot in zijn lichaam, hij zou nooit lachen met iemand die ziek is. Hij was dan ook heel verrast toen hij die klap kreeg", vertelt Diddy.

Hoe de confrontatie tussen de twee artiesten afliep, is nog niet duidelijk. Even na het incident bood Will Smith zijn excuses aan tijdens zijn speech. Hoewel Diddy beweert dat alles weer koek en ei is tussen de twee acteurs, meent een andere bron dat nog niet alle plooien zijn gladgestreken. “Ze maken geen ruzie, maar ze spreken ook totaal niet meer tegen elkaar", klinkt het.

Zien: Eva Green steunt Johnny Depp

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:50

De Franse actrice Eva Green heeft via sociale media haar steun betuigd voor acteur Johnny Depp. De twee speelden samen in de film ‘Dark Shadows’.

“Ik twijfel er niet aan dat Johnny hieruit zal komen met zijn goede naam, dat zijn geweldige hart aan de wereld onthuld zal worden en dat zijn leven en dat van zijn familie beter dan ooit zal worden”, klinkt het bij haar post op instagram.

De zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard gaat momenteel de wereld rond en langs iedere kant hoor je voor- en tegenstanders….

Check Eva's post hier:

EOTB-ster Dusty zou met vriendin meedoen aan 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 mei 2022 om 08:39

De kans dat we Dusty uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ in de toekomst nog een keer in een realityprogramma zien verschijnen, is zeer aanwezig. Hij heeft in een gesprek met RTL Boulevard laten weten dat hij graag mee wil doen aan ‘Temptation Island’ zodra hij een vriendin heeft.

"Als ik in de toekomst ooit nog een vriendin krijg, is het mijn doel om aan ‘Temptation Island’ mee te doen”, aldus Dusty. De realityster heeft daar een goede reden voor: hij wil bewijzen dat hij loyaal kan zijn.

"Het maakt niet uit wat er gebeurt, ik blijf sowieso wel loyaal. Daarom is Temptation een mooie uitdaging”, vervolgt Dusty. "Als ik echt een meisje heb met wie ik een klik heb en dat mijn type is, dan weet ik van mezelf dat ik een loyale jongen kan zijn.”

Ontdek meer