Chris Rock niet op de hoogte van Jada Pinkett-Smiths alopecia

Amber Schepers-29 maart 2022 om 14:00- Foto:

Reuters

De gemoederen zijn ondertussen al wat gaan liggen na de Oscaruitreiking van zondagnacht, maar op het internet wordt het gewelddadig incident tussen Will Smith en Chris Rock nog steeds actief besproken. Tijdens de Oscaruitreiking maakte comedian Chris Rock een grap over het haar van Jada Pinkett-Smith, de vrouw van Will Smith, maar die grap schoot in het verkeerde keelgat.

De 94ste Oscaruitreiking werd dit jaar volledig overschaduwd door het incident tussen Will Smith en Chris Rock. Nadat de Amerikaanse komiek een ‘GI Jane’-grap maakte toen hij het over Jada Pinkett Smith had, liep het even uit de hand. Will Smith stapte het podium op en sloeg Rock recht in het gezicht. Dat de grap misplaats was, kunnen we wel zeggen, maar volgens verschillende bronnen was het een misverstand.

Jada Pinkett Smith lijdt namelijk aan alopecia, een aandoening waardoor je haar uitvalt. Om die reden heeft ze haar hoofd helemaal kaal geschoren, maar volgens rapper Diddy wist Chris Rock niet dat ze aan die aandoening leed.

“Chris was daar niet van op de hoogte. Hij dacht dat ze een radicaal nieuw kapsel wilde uitproberen. Hij wilde absoluut niet gemeen zijn. Chris heeft geen slecht bot in zijn lichaam, hij zou nooit lachen met iemand die ziek is. Hij was dan ook heel verrast toen hij die klap kreeg", vertelt Diddy.

Hoe de confrontatie tussen de twee artiesten afliep, is nog niet duidelijk. Even na het incident bood Will Smith zijn excuses aan tijdens zijn speech. Hoewel Diddy beweert dat alles weer koek en ei is tussen de twee acteurs, meent een andere bron dat nog niet alle plooien zijn gladgestreken. “Ze maken geen ruzie, maar ze spreken ook totaal niet meer tegen elkaar", klinkt het.

Zien: verfilming proces Depp en Heard krijgt eerste trailer

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:26

We wisten al een tijdje dat het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard verfilmd zou worden, maar dat die er al zó snel zou zijn, had niemand kunnen vermoeden. Nu werd immers al de eerste trailer gedropt!

‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ zal al vanaf 30 september te streamen zijn via de Amerikaanse streamingdienst Tubi. De hele film draait - hoe kan het ook anders - om de smaadzaak tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Een proces dat wereldwijd in de gaten gehouden werd.

Mark Hapka (gekend van ‘Days of Our Lives’) speelt Depp. De rol van Heard wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis.

Voorlopig is helaas nog niet bekend of de film überhaupt bij ons ergens te streamen zal zijn, dus stay tuned voor updates!

Check de trailer ondertussen hier:

Lukaku is nu ook model voor Calvin Klein

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 12:16

Rode Duivel Romelu Lukaku gooit het eens over een hele andere boeg: hij is nu namelijk ook model voor Calvin Klein. En daar zijn zonet de eerste beelden van gedropt!

Modehuis Calvin Klein lanceerde eerder deze week een gloednieuwe campagne met de bekende Belgische voetballer als hoofdgezicht (of beter gezegd: lichaam). En zijn fans smullen van de beelden!

Het is echter niet de eerste keer dat hij voor de lens kruipt als model. Dat deed de voetballer immers ook al voor Versace en Gillette.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Ontdek meer