Will Smith biedt excuses aan voor klap tijdens Oscars

Karen Luiken-29 maart 2022 om 05:20- Foto:

Reuters

Will Smith heeft spijt van de klap die hij tijdens de Oscar-uitreiking heeft uitgedeeld aan Chris Rock. Via Instagram biedt de acteurs zijn excuses aan.

De klap is sinds zondagnacht het gesprek van de dag. Chris maakte een grap over Wills vrouw Jada Pinkett Smith, die lijdt aan een aandoening waardoor ze kaal wordt. Will kon de opmerking niet waarderen, liep het podium op en gaf de presentator een flinke mep in zijn gezicht.

Daar heeft de acteur nu flink spijt van. “Geweld in alle vormen is giftig en destructief”, schrijft Will. “Mijn gedrag van gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk. Grappen over mij horen bij het werk, maar een grap over Jada’s medische toestand was te veel voor mij om te verdragen en daarom reageerde ik emotioneel.”

De Hollywood-ster biedt publiekelijk zijn excuses aan. “Ik ging te ver en had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer