Will Smith biedt excuses aan voor klap tijdens Oscars

Karen Luiken-29 maart 2022 om 05:20- Foto:

Reuters

Will Smith heeft spijt van de klap die hij tijdens de Oscar-uitreiking heeft uitgedeeld aan Chris Rock. Via Instagram biedt de acteurs zijn excuses aan.

De klap is sinds zondagnacht het gesprek van de dag. Chris maakte een grap over Wills vrouw Jada Pinkett Smith, die lijdt aan een aandoening waardoor ze kaal wordt. Will kon de opmerking niet waarderen, liep het podium op en gaf de presentator een flinke mep in zijn gezicht.

Daar heeft de acteur nu flink spijt van. “Geweld in alle vormen is giftig en destructief”, schrijft Will. “Mijn gedrag van gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk. Grappen over mij horen bij het werk, maar een grap over Jada’s medische toestand was te veel voor mij om te verdragen en daarom reageerde ik emotioneel.”

De Hollywood-ster biedt publiekelijk zijn excuses aan. “Ik ging te ver en had het mis. Ik schaam me en mijn acties waren niet indicatief voor de man die ik wil zijn. Er is geen plaats voor geweld in een wereld van liefde en vriendelijkheid.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer