Harry Styles verrast fans deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-29 maart 2022 om 04:19

Het is een fantastische week voor fans van Harry Styles. De zanger liet eerder al weten in mei een album uit te brengen, maar heeft nu nóg meer goed nieuws.

Amper vijf dagen geleden maakte Harry bekend een nieuw album uit te brengen. Het gaat ‘Harry’s House’ heten en verschijnt op 20 mei. Het wordt het derde soloalbum van de voormalige One Direction-zanger en de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019.

Blij mee? Het wordt nog beter. Aanstaande vrijdag brengt de artiest namelijk ook een spiksplinternieuwe song genaamd 'As It Was' uit. Een soort opwarmertje dus. En nee, dat is geen 1 april-grap.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer