Live-action serie 'Avatar: The Last Airbender' maakt cast bekend

Nico De Greef-12 augustus 2021 om 15:50

Een live-action remake van Avatar The Last Airbender is al enige tijd in ontwikkeling bij Netflix en zojuist is bekendgemaakt wie de hoofdrollen op zich zullen nemen.

Netflix kondigde vandaag op social media aan dat Gordon Cormier (12), Kiawentiio Tarbel (14), Ian Ousley (19) en Dallas Liu (20) gecast werden in de hoofdrollen van respectievelijk Aang, Katara, Sokka en Zuko.

Dat u de gezichten van deze jonge acteurs al eens eerder hebt gezien, zou best kunnen. Drie van de vier acteurs zijn namelijk ook te zien in andere Netflix-producties. Zo speelt Gordon mee in de sci-fi serie Lost in Space, kunnen kijkers Kiawentiio herkennen van haar rol in Anne with an E en is Ian Ousley te zien in 13 Reasons Why.

Of Netflix het uiteindelijk beter zal doen dan de live-action verfilming van regisseur M. Night ShyaMalan valt echter nog af te wachten. Menig Avatar-fans waren namelijk niet te spreken over die film (en met goede reden). Zo vonden fans onder andere dat de cast van de film veel te 'Amerikaans' was terwijl in de animatieserie de hoofdrollen gespeeld worden door karakters van Aziatische afkomst. Een fout die Netflix gelukkig niet lijkt te herhalen. Nu nog hopen dat Netflix er ook in kan slagen om de magie van de cartoon naar het scherm te vertalen.

Een releasedatum voor de reeks is nog niet bekend aangezien de opnames nog moeten beginnen. De regie is in handen van Albert Kim die eerder de reeksen Sleepy Hollow en Nikita regisseerde.

Netflix deelt voorproefje van nieuw seizoen 'You'

Karen Luiken-15 september 2021 om 03:45

Met nog een maandje te gaan kunnen we met recht gaan aftellen tot het derde seizoen van ‘You’ verschijnt. Twee weken geleden maakte Netflix al bekend dat de nieuwe afleveringen op 15 oktober online zullen komen. Nu doet de streamingsdienst daar nog een schepje bovenop door alvast een klein voorproefje te delen.

Op gloednieuwe foto’s zien we onder meer Joe en Love. Hun verhaal gaat verder waar het in het tweede seizoen gebleven is. Ze zijn getrouwd en verwelkomen hun eerste kindje. Hun oude woonplaats is ingeruild voor Californië, een plek waar Joe zijn nieuwe slachtoffer zal uitkiezen...

De hoofdpersonen worden wederom gespeeld door Penn Badgley (als Joe) en Victoria Pedrettie (als Love). Andere castleden zijn Shalita Grant (als Sherry, een bekende influencer), Travis Van Winkle (als Cary, een charismatische eigenaar van een supplementenbedrijf), Saffron Burrows (als Dottie, de moeder van Love), Tati Gabrielle (als Marienne, een bibliothecaris die worstelt met persoonlijke problemen) en Dylan Arnold (als Theo, een student die lijdt aan verslavingsproblemen).

1
2
3
4

‘High School Musical: The Musical - The Series’ krijgt derde seizoen!

Dieter Blarinckx-14 september 2021 om 17:21

Goed nieuws voor de fans van de Disney+-serie 'High School Musical: The Musical - The Series', want Disney heeft bekendgemaakt dat de serie vernieuwd is voor een derde seizoen!

Het verhaal gaat verder waar seizoen twee stopte en speelt zich af tijdens de zomer. De Wildcats trekken de natuur in en gaan samen op kamp! Dus bereid je al maar voor op heerlijke kampvuren en marshmallows!

De productie zal later dit jaar starten en nieuwe castleden zullen zéér binnenkort bekendgemaakt worden, dus stay tuned!

Ontdek meer