Live-action serie 'Avatar: The Last Airbender' maakt cast bekend

Nico De Greef-12 augustus 2021 om 15:50

Een live-action remake van Avatar The Last Airbender is al enige tijd in ontwikkeling bij Netflix en zojuist is bekendgemaakt wie de hoofdrollen op zich zullen nemen.

Netflix kondigde vandaag op social media aan dat Gordon Cormier (12), Kiawentiio Tarbel (14), Ian Ousley (19) en Dallas Liu (20) gecast werden in de hoofdrollen van respectievelijk Aang, Katara, Sokka en Zuko.

Dat u de gezichten van deze jonge acteurs al eens eerder hebt gezien, zou best kunnen. Drie van de vier acteurs zijn namelijk ook te zien in andere Netflix-producties. Zo speelt Gordon mee in de sci-fi serie Lost in Space, kunnen kijkers Kiawentiio herkennen van haar rol in Anne with an E en is Ian Ousley te zien in 13 Reasons Why.

Of Netflix het uiteindelijk beter zal doen dan de live-action verfilming van regisseur M. Night ShyaMalan valt echter nog af te wachten. Menig Avatar-fans waren namelijk niet te spreken over die film (en met goede reden). Zo vonden fans onder andere dat de cast van de film veel te 'Amerikaans' was terwijl in de animatieserie de hoofdrollen gespeeld worden door karakters van Aziatische afkomst. Een fout die Netflix gelukkig niet lijkt te herhalen. Nu nog hopen dat Netflix er ook in kan slagen om de magie van de cartoon naar het scherm te vertalen.

Een releasedatum voor de reeks is nog niet bekend aangezien de opnames nog moeten beginnen. De regie is in handen van Albert Kim die eerder de reeksen Sleepy Hollow en Nikita regisseerde.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer