Pukkelpop organiseert nieuw festival in Hasselt

Karen Luiken-28 maart 2022 om 11:00

Grote namen, verschillende podia en heel veel goede muziek. Dat is wat je kunt verwachten van de eerste editie van HEAR HEAR! in Hasselt, een nieuw muziekfestival van Pukkelpop.

Het evenement vindt plaats op zondag 14 augustus en heet tientallen artiesten welkom. Verspreid over vier podia wordt de muzikale nadruk gelegd op indie, rock en elektronica.

Op de mainstage, WAH WAH genaamd, staan namen als Pixies, Liam Gallagher, Wolf Alice, Editors en Whispering Sons. Voor andere podia zijn onder anderen Vitalic, Balthazar, Future Islands, Anna Calvi, Kings of Convenience, Strand of Oaks, Thurston Moore, Girls Against Boys, The Avalanches, Battles, Squid, Porridge Radio, Billy Nomates en Meskerem Mees uitgenodigd. De complete line-up wordt nog bekendgemaakt.

Het HEAR HEAR!-festival biedt naast een fijne line-up ook een culinair foodtruck-paradijs waar hongerige magen gevuld kunnen worden. Voor de feestliefhebber die zin heeft in een frisse pint is er de Beer Shack, de beroemde alternatieve party- en bierpub. Verder kun je het ook gezellig maken in het PKP-café of in de platenzaak voor signeersessies en andere muzikale ontdekkingen.

Tickets gaan vanaf 31 maart in de voorverkoop. Het festival begint om 11.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer