Netflix dropt alle seizoenen van 'Downton Abbey'!

Dieter Blarinckx-12 augustus 2021 om 14:16

Goed nieuws voor de fans van de Britse hitserie 'Downton Abbey', want streamingsgigant Netflix heeft zonet bekendgemaakt dat we vanaf zondag alle seizoenen zullen kunnen streamen.

De serie speelt zich af in de periode 1912-1925 in een groot Engels landhuis, en focust op het wel en wee van de voorname familie Crawley. In totaal werden er zes seizoenen gemaakt, alsook een langspeelfilm die twee jaar geleden uitkwam.

'Downton Abbey' is dus vanaf zondag integraal te streamen via Netflix!

Tweede seizoen 'Squid Game' eindelijk bevestigd

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:18

Er is eindelijk groen licht gegeven voor het tweede seizoen van ‘Squid Game’. De geruchten over een vervolg gingen al langer rond, maar nu is het dan ook echt officieel.

Het nieuws komt uit de mond van een betrouwbare bron, namelijk die van mede Netflix-directeur Ted Sarandos. Hij zei volgens Variety tijdens een interview dat er ‘absoluut’ een tweede seizoen komt. “Het ‘Squid Game’-universum is pas net begonnen”, aldus Ted.

Het eerste seizoen van ‘Squid Game’ verscheen afgelopen zomer op Netflix en werd de best bekeken serie van de streamingsdienst. Over het vervolg zijn nog niet veel details bekend, maar regisseur Hwang Dong-hyuk zei al wel het volgende over hoofdrolspeler Gi-hun: “In het eerste seizoen wordt zijn menselijkheid op een zeer passieve manier getoond. In het tweede seizoen zal dat, mede door wat hij allemaal heeft meegemaakt in het eerste seizoen, op een meer actieve manier gebeuren.”

Het personage komt volgens de regisseur voor een moeilijke keuze te staan. Een keuze tussen goed en kwaad. “Gi-hun was een winnaar uit het verleden, maar werd een front man. Het is net als Darth Vader. Sommigen worden Jedi en sommigen worden Darth Vader. Ik denk dat Gi-hun door een bepaald kritiek punt gaat waardoor hij op de proef wordt gesteld en die keuze ook moet maken.”

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Ontdek meer