Lil Nas X heeft een nieuw lief!

Dieter Blarinckx-12 augustus 2021 om 08:05

De 22-jarige Lil Nas X is terug van ’t straat! Dat vertelde hij openlijk in een interview met het Amerikaanse magazine Variety. Hij noemt hem niet bij naam, maar wil wél kwijt dat hij echt “de ware” is voor hem.

"Ik heb een paar goede relaties gehad en een paar slechte. Veel van hen waren er emotioneel niet aan toe of kampten met veel onzekerheden en dat soort dingen. Ik denk dat dit de ware is. Ik kan het niet uitleggen; het is een gevoel.”

Nu is het alleen nog wachten op een naam! :D

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer