Netflix dropt zwoele trailer van 'Dirty Lines'

Amber Schepers-28 maart 2022 om 11:30

Vanaf 8 april kunnen we de gloednieuwe Nederlandse drama comedyserie ‘Dirty Lines’ bingewatchen op Netflix. De Nederlandse Original serie belooft veel seks, drugs en muziek. Netflix dropt alvast de eerste officiële én zwoele trailer!

De jaren tachtig staan centraal in de nieuwe Netflix-serie 'Dirty Lines', waarin de opkomst van de sekslijnen in Amsterdam in beeld worden gebracht. Het verhaal volgt Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) die start met een bijverdienste bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch.

Het telecombedrijf in Amsterdam, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is de eerste Europese onderneming in sekslijnen. De sekslijnen boden in die tijd een nieuwe manier om anoniem seks te ervaren, waardoor niet alleen de moraal van de consumenten, maar bovenal dat van hun bedenkers voorgoed veranderde.

De eerste officiële trailer van de zesdelige show werd vandaag gedropt door Netflix en zorgt nu al voor goede vooruitzichten. Aftellen maar!

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer