Will Smith slaat Chris Rock bij Oscar-uitreiking

Karen Luiken-28 maart 2022 om 06:34- Foto:

Reuters

Will Smith heeft tijdens de uitreiking van de Oscars een klap uitgedeeld aan Chris Rock. Laatstgenoemde was de presentator van de show en maakte een grap over Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will.

De grap ging over het kapsel van Jada Pinkett Smith, die lijdt aan een aandoening waarbij ze kaal wordt. Will kon de opmerking niet waarderen, liep het podium op en sloeg Chris in het gezicht. Daarna ging hij terug naar zijn stoel en zei hij: “Neem de naam van mijn vrouw niet in de mond.”

De acteur wordt op social media zwaar bekritiseerd om zijn actie en velen vinden dat hij zou moeten worden aangeklaagd voor mishandeling. Chris weigert echter om aangifte te doen.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer