Miley Cyrus brengt eerste livealbum uit

Karen Luiken-28 maart 2022 om 06:37

Miley Cyrus heeft iets speciaals in petto voor haar fans. Ze gaat voor het eerst in haar muzikale carrière een livealbum uitbrengen. Dat laat de zangeres weten via Instagram.

De plaat is samengesteld door fans van Miley en werd opgenomen tijdens een liveoptreden. “Dit is niet alleen mijn album, dit is ons album”, aldus de artiest op Instagram. “Ik vroeg jou wat je wilde horen en heb een show samengesteld om aan zoveel mogelijk verzoeken te voldoen. Ik hou zoveel van jullie. Bedankt voor al jullie loyaliteit en steun in de afgelopen zestien jaar.”

Miley zegt dat deze plaat ‘het minste is wat ze kan doen om haar waardering aan haar fans te tonen’. Het album bevat zowel nieuwe liedjes als covers en onuitgebrachte nummers.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer