'Twilight'-actrice zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-27 maart 2022 om 08:10

Er is een nieuwe ‘Twilight’-baby onderweg. Actrice Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de filmreeks, maakt via Instagram bekend dat ze moeder wordt.

“Ik hou meer van je dan ik ooit van iets heb gehouden”, aldus Ashley over haar man Paul Khoury. “Op de een of andere manier blijft mijn hart zich uitbreiden om nóg meer van je te houden. Ik kan niet wachten om te zien hoe je je licht, liefde en passie met onze baby gaat delen.”

Bij de tekst staan drie kiekjes waarop Ashley samen met Paul te zien is. Ze kijken elkaar verliefd aan en houden een echofoto vast. Paul deelt dezelfde beelden en zegt: “Ik vind het zo geweldig dat we een leven kunnen creëren door liefde. Ik ben nog nooit zo verliefd op je geweest en ben zo dankbaar voor dit volgende hoofdstuk in ons leven. Bedankt dat je me het beste cadeau ter wereld hebt gegeven.”

Het koppel trouwde in 2018.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Keke Palmer kondigt eerste zwangerschap aan

Dieter Blarinckx-07 december 2022 om 20:38

Leuk babynieuws voor de Amerikaanse actrice Keke Palmer want ze heeft haar eerste zwangerschap aangekondigd. Dat deed ze op de set van 'Saturday Night Live'.

De 29-jarige Palmer was gasthost bij het bekende en populaire 'Saturday Night Live', waar ze aan de wereld verkondigde dat zij en haar boyfriend Darius Jackson een eerste kindje verwachten:

"Er gaan geruchten rond. Mensen zeggen dingen als 'Keke krijgt een baby, of Keke is zwanger'. En ik wil daar nu duidelijkheid over geven", stelde de actrice. "Dat klopt", zei Keke, terwijl ze haar jasje opentrok om haar babybuik te tonen.

Proficiat Keke!

Bekijk de video hieronder:

Ontdek meer