'Twilight'-actrice zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-27 maart 2022 om 08:10

Er is een nieuwe ‘Twilight’-baby onderweg. Actrice Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de filmreeks, maakt via Instagram bekend dat ze moeder wordt.

“Ik hou meer van je dan ik ooit van iets heb gehouden”, aldus Ashley over haar man Paul Khoury. “Op de een of andere manier blijft mijn hart zich uitbreiden om nóg meer van je te houden. Ik kan niet wachten om te zien hoe je je licht, liefde en passie met onze baby gaat delen.”

Bij de tekst staan drie kiekjes waarop Ashley samen met Paul te zien is. Ze kijken elkaar verliefd aan en houden een echofoto vast. Paul deelt dezelfde beelden en zegt: “Ik vind het zo geweldig dat we een leven kunnen creëren door liefde. Ik ben nog nooit zo verliefd op je geweest en ben zo dankbaar voor dit volgende hoofdstuk in ons leven. Bedankt dat je me het beste cadeau ter wereld hebt gegeven.”

Het koppel trouwde in 2018.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer