'Twilight'-actrice zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-27 maart 2022 om 08:10

Er is een nieuwe ‘Twilight’-baby onderweg. Actrice Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de filmreeks, maakt via Instagram bekend dat ze moeder wordt.

“Ik hou meer van je dan ik ooit van iets heb gehouden”, aldus Ashley over haar man Paul Khoury. “Op de een of andere manier blijft mijn hart zich uitbreiden om nóg meer van je te houden. Ik kan niet wachten om te zien hoe je je licht, liefde en passie met onze baby gaat delen.”

Bij de tekst staan drie kiekjes waarop Ashley samen met Paul te zien is. Ze kijken elkaar verliefd aan en houden een echofoto vast. Paul deelt dezelfde beelden en zegt: “Ik vind het zo geweldig dat we een leven kunnen creëren door liefde. Ik ben nog nooit zo verliefd op je geweest en ben zo dankbaar voor dit volgende hoofdstuk in ons leven. Bedankt dat je me het beste cadeau ter wereld hebt gegeven.”

Het koppel trouwde in 2018.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer