'Love is Blind' krijgt vierde en vijfde seizoen

Karen Luiken-27 maart 2022 om 08:03

Eén van de meest bizarre datingexperimenten van Netflix krijgt een vervolg. Twee vervolgen zelfs. De streamingsdienst heeft aangekondigd dat er een vierde én vijfde seizoen van ‘Love is Blind’ op de planning staat.

‘Love is Blind’ is een show die je het beste kunt vergelijken met ‘Blind Getrouwd’. Verschillende mannen en vrouwen voeren in zogenoemde pods gesprekken met elkaar zodat ze meer over elkaar te weten kunnen komen. Ze praten over elkaars hobby’s, passies, families, privélevens en verledens. Ze weten alles van elkaar. Alles, behalve hoe ze eruitzien.

De eerste echte ontmoeting vindt pas plaats als de singles een zinvolle connectie hebben opgebouwd en ze zich met elkaar verloven. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar beter kennen en werken ze samen naar hun trouwdag toe. Is hun emotionele band sterk genoeg, of weegt het fysieke gedeelte toch zwaarder?

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was in 2020 te zien, het tweede staat sinds kort op Netflix. Het derde is al opgenomen en wordt later dit jaar gelanceerd. Over een releasedatum voor het vierde en vijfde seizoen zijn nog geen details bekend.

Nieuwe 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 19:17

Knabbel en Babbel zijn terug met een spiksplinternieuw avontuur in 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' en ze zien er stralender uit dan ooit tevoren!

De gloednieuwe film 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' kan je vanaf nu bekijken via Disney+ en herintroduceert twee van de meest iconische Disneyfiguren: Knabbel en Babbel! Maar de film is helemaal niet zoals de animatieserie van weleer...

Knabbel en Babbel wonen ondertussen tussen de mensen en hun tekenfilmfiguren in het hedendaagse Los Angeles, maar hun leven ziet er heel anders uit dan vroeger. Nadat hun succesvolle tv-serie ‘Rescue Rangers’ decennia geleden stopte, gingen Knabbel en Babbel ieder hun eigen weg. Maar als een vriend uit de serie op mysterieuze wijze verdwijnt, duiken ze weer in de rol van detective om hem te vinden.

Stream 'm nu op Disney+!

Zien: Disney dropt trailer van nieuwe 'Baymax'-serie!

Dieter Blarinckx-20 mei 2022 om 15:43

Wie fan was van de animatiefilm ‘Big Hero 6’ gaan we nu héél blij maken! Disney heeft net de nieuwe trailer van de spin-off serie ‘Baymax!’ gedropt!

‘Baymax!’ zal de eerste animatieserie worden van Walt Disney Animation Studios voor Disney+. De serie zal verdergaan waar de film uit 2014 eindigde.

Vanaf 29 juni zal de serie te streamen zijn via Disney+. Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer