'Love is Blind' krijgt vierde en vijfde seizoen

Karen Luiken-27 maart 2022 om 08:03

Eén van de meest bizarre datingexperimenten van Netflix krijgt een vervolg. Twee vervolgen zelfs. De streamingsdienst heeft aangekondigd dat er een vierde én vijfde seizoen van ‘Love is Blind’ op de planning staat.

‘Love is Blind’ is een show die je het beste kunt vergelijken met ‘Blind Getrouwd’. Verschillende mannen en vrouwen voeren in zogenoemde pods gesprekken met elkaar zodat ze meer over elkaar te weten kunnen komen. Ze praten over elkaars hobby’s, passies, families, privélevens en verledens. Ze weten alles van elkaar. Alles, behalve hoe ze eruitzien.

De eerste echte ontmoeting vindt pas plaats als de singles een zinvolle connectie hebben opgebouwd en ze zich met elkaar verloven. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar beter kennen en werken ze samen naar hun trouwdag toe. Is hun emotionele band sterk genoeg, of weegt het fysieke gedeelte toch zwaarder?

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was in 2020 te zien, het tweede staat sinds kort op Netflix. Het derde is al opgenomen en wordt later dit jaar gelanceerd. Over een releasedatum voor het vierde en vijfde seizoen zijn nog geen details bekend.

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer