Disney stelt nieuwe game ‘Mirrorverse’ voor

Dieter Blarinckx-26 maart 2022 om 21:52

Disney heeft eerder deze week de eerste beelden gedeeld van hun langverwachte nieuwe game ‘Disney Mirrorverse’. Een gloednieuw en magisch avontuur dat je beleeft samen met de trouwe en gekende personages uit het Disney-universum.

De game speelt zich af in een gloednieuwe alternatieve wereld, die zoals de trailer laat zien zich achter een spiegel bevindt. En daar is niets wat het lijkt. In de trailer zien we alvast hoe Belle samen vecht aan de zijde van Sully en Maleficent. Over het verhaal is verder nog niet veel meer bekend.

De game zal vanaf 23 juni te downloaden zijn op je smartphone, zowel Apple als Android, maar is nu reeds beschikbaar voor mensen die Apple Arcade hebben.

Check de gloednieuwe beelden hieronder:

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer