Zien: Orlando Bloom helpt aan Oekraïense grens

Dieter Blarinckx-26 maart 2022 om 21:40

De Britse acteur Orlando Bloom is momenteel in Europa om de talloze vluchtelingen van Oekraïne te helpen. Dat doet hij in het kader van zijn werk met UNICEF.

Momenteel verblijft hij in Moldavië om daar samen met UNICEF de vluchtelingen op te vangen die hun land achter zich gelaten hebben. Op zijn sociale media is te zien hoe de acteur de vluchtelingen met een warme glimlach opvangt.

"Sinds het begin van de oorlog in Oekraïne wordt bijna iedere seconde een kind een vluchteling. Ik ben in Moldavië om samen met UNICEF gezinnen op te vangen die alles gedwongen achter hebben moeten laten in hun zoektocht naar veiligheid”, klinkt het bij de hartverwarmende beelden.

Chapeau Bloom!

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer