Beyoncé kampte lange tijd met slaapproblemen

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:59

Het vele touren van Beyoncé heeft vervelende consequenties met zich meegebracht. De zangeres vertelt in een interview met Harpaar’s Bazaar dat ze een groot deel van haar leven heeft geworsteld met slaapproblemen.

“Ik heb mezelf niet altijd op de eerste plaats gezet”, aldus Queen B. “Ik heb meer dan de helft van mijn leven met slapeloosheid geworsteld door te touren. Jarenlange slijtage van mijn spieren door het dansen op hakken. De stress op mijn haar en huid, van sprays en kleurstoffen tot de hitte van een krultang en het dragen van zware make-up terwijl ik zweette op het podium.”

De problemen verdwenen pas toen Beyoncé beter voor zichzelf ging zorgen. “Ik weet dat ik alleen het beste van mezelf kan geven als ik naar mijn lichaam luister”, vervolgt ze. “In het verleden besteedde ik veel tijd aan diëten, met de misvatting dat zelfzorg inhield dat ik moest sporten en me overdreven bewust moest zijn van mijn lichaam.”

Later kwam ze er pas achter dat het andere dingen zijn waar ze zich op moest focussen. Haar gezondheid bijvoorbeeld, of haar gemoedsrust. “Geestelijke gezondheid is ook zelfzorg. Je lichaam vertelt je alles wat je moet weten, maar je moet er wel naar luisteren. Dat heb ik geleerd.”

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer