Beyoncé kampte lange tijd met slaapproblemen

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:59

Het vele touren van Beyoncé heeft vervelende consequenties met zich meegebracht. De zangeres vertelt in een interview met Harpaar’s Bazaar dat ze een groot deel van haar leven heeft geworsteld met slaapproblemen.

“Ik heb mezelf niet altijd op de eerste plaats gezet”, aldus Queen B. “Ik heb meer dan de helft van mijn leven met slapeloosheid geworsteld door te touren. Jarenlange slijtage van mijn spieren door het dansen op hakken. De stress op mijn haar en huid, van sprays en kleurstoffen tot de hitte van een krultang en het dragen van zware make-up terwijl ik zweette op het podium.”

De problemen verdwenen pas toen Beyoncé beter voor zichzelf ging zorgen. “Ik weet dat ik alleen het beste van mezelf kan geven als ik naar mijn lichaam luister”, vervolgt ze. “In het verleden besteedde ik veel tijd aan diëten, met de misvatting dat zelfzorg inhield dat ik moest sporten en me overdreven bewust moest zijn van mijn lichaam.”

Later kwam ze er pas achter dat het andere dingen zijn waar ze zich op moest focussen. Haar gezondheid bijvoorbeeld, of haar gemoedsrust. “Geestelijke gezondheid is ook zelfzorg. Je lichaam vertelt je alles wat je moet weten, maar je moet er wel naar luisteren. Dat heb ik geleerd.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer