Studio Brussel roept op tot X!NK-reünie

Dieter Blarinckx-26 maart 2022 om 13:05

De Vlaamse radiozender Studio Brussel wil een reünie van X!NK en dat willen ze bereiken door een speciale Facebookpagina: 'Als er ooit een reünieconcert van X!NK komt, dan ga ik'.

"De band gaat dus écht nooit stuk. In de Popcast van de Week vertelt Thibault Christiaensen dat Thomas van X!NK een reünie wel ziet zitten. Stijn Van de Voorde wilt dit waarmaken, en liefst in de Lotto Arena" klinkt het op de Facebookpagina. De pagina zit ondertussen aan 1,5 duizend likes.

X!NK was een Vlaamse band die actief was tussen 2003 en 2009. De groep bestond uit vier jongens: Jonas, tekstschrijver en zanger van de groep en speelde ook gitaar, zijn broer Niels was drummer, en de broers Thomas en Philip speelden respectievelijk gitaar en basgitaar. Ze werden vooral bekend als de Belgische inzending van Junior Eurosong in 2003 met de hitschijf 'De Vriendschapsband'.

Sta je zelf ook te springen voor zo'n reünie? Volg het dan hier!

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer