Studio Brussel roept op tot X!NK-reünie

Dieter Blarinckx-26 maart 2022 om 13:05

De Vlaamse radiozender Studio Brussel wil een reünie van X!NK en dat willen ze bereiken door een speciale Facebookpagina: 'Als er ooit een reünieconcert van X!NK komt, dan ga ik'.

"De band gaat dus écht nooit stuk. In de Popcast van de Week vertelt Thibault Christiaensen dat Thomas van X!NK een reünie wel ziet zitten. Stijn Van de Voorde wilt dit waarmaken, en liefst in de Lotto Arena" klinkt het op de Facebookpagina. De pagina zit ondertussen aan 1,5 duizend likes.

X!NK was een Vlaamse band die actief was tussen 2003 en 2009. De groep bestond uit vier jongens: Jonas, tekstschrijver en zanger van de groep en speelde ook gitaar, zijn broer Niels was drummer, en de broers Thomas en Philip speelden respectievelijk gitaar en basgitaar. Ze werden vooral bekend als de Belgische inzending van Junior Eurosong in 2003 met de hitschijf 'De Vriendschapsband'.

Sta je zelf ook te springen voor zo'n reünie? Volg het dan hier!

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Dimitri Vegas en Like Mike stoppen met shows in Sportpaleis

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 11:21

Al sinds 2013 zetten Dimitri Vegas en Like Mike het Antwerpse Sportpaleis geregeld in vuur en vlam met hun zotte shows, maar daar komt na dit jaar een einde aan. Op 16 en 17 december brengen ze er hun laatste shows.

“We gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren”, klinkt het in een persbericht dat ’s werelds bekendste dj-duo uitstuurde. Hun geplande shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 december gaan gewoon door, maar zullen dus effectief de laatste shows zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Live Nation. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer