Derde seizoen 'Bridgerton' mogelijk over onverwacht personage

Karen Luiken-26 maart 2022 om 08:10

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag op Netflix, maar toch wordt er nu al gespeculeerd over het derde seizoen. De grote vraag die daarover luidt: over welk personage zal het gaan?

‘Bridgerton’ is gebaseerd op een boekenreeks van Julia Quinn. De eerste twee seizoenen van de serie gaan over Daphne en Anthony, net zoals in de eerste twee boeken van de schrijfster. Maar het zou zomaar eens kunnen dat de volgorde van de boeken niet wordt aangehouden voor de rest van de komende seizoenen. Dat heeft uitvoerend producent Shonda Rhimes onthuld in een gesprek met Entertainment Weekly.

“Er zijn acht broers en zussen van Bridgerton, en we zijn van plan om al hun romantische verhalen te volgen”, aldus Shonda. “Hoewel we niet per se de originele volgorde aan zullen houden, laten we van elke broer en zus iets zien.”

Ze voegt daar nog aan toe dat de opstartfase voor het nieuwe seizoen al is begonnen. “We zijn een beetje creatief geworden, dus we zijn al hard aan het werk om het derde seizoen te schrijven. Dat proces is gaande. Geef het wat tijd.”

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Dit wordt het nieuwe seizoen van 'American Horror Story'

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 19:57

Goed nieuws voor de horrorfans hier, want een van de meest populaire en geliefde horrorseries ooit, 'American Horror Story', heeft meer details bekendgemaakt rond het elfde seizoen!

Het was lang onduidelijk of er nog een elfde seizoen zou volgen na de tegenvallende kijkcijfers van het vorige seizoen. Maar toch is Ryan Murphy terug met een compleet nieuwe nachtmerrie, en die brengt ons voor seizoen 11 naar New York City. De titel van het nieuwe seizoen luidt dan ook 'AHS: NYC'.

Maar dat is nog niet alles, want hoewel we nog geen details kregen over het verhaal, weten we wél al wanneer we kunnen starten met griezelen! Vanaf 19 oktober zullen de eerste twee afleveringen te streamen zijn via Hulu. Bij ons volgt Disney+ dan wat later.

Check hieronder alvast de twee teaserposters die zopas online werden gedropt:

Ontdek meer