Derde seizoen 'Bridgerton' mogelijk over onverwacht personage

Karen Luiken-26 maart 2022 om 08:10

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag op Netflix, maar toch wordt er nu al gespeculeerd over het derde seizoen. De grote vraag die daarover luidt: over welk personage zal het gaan?

‘Bridgerton’ is gebaseerd op een boekenreeks van Julia Quinn. De eerste twee seizoenen van de serie gaan over Daphne en Anthony, net zoals in de eerste twee boeken van de schrijfster. Maar het zou zomaar eens kunnen dat de volgorde van de boeken niet wordt aangehouden voor de rest van de komende seizoenen. Dat heeft uitvoerend producent Shonda Rhimes onthuld in een gesprek met Entertainment Weekly.

“Er zijn acht broers en zussen van Bridgerton, en we zijn van plan om al hun romantische verhalen te volgen”, aldus Shonda. “Hoewel we niet per se de originele volgorde aan zullen houden, laten we van elke broer en zus iets zien.”

Ze voegt daar nog aan toe dat de opstartfase voor het nieuwe seizoen al is begonnen. “We zijn een beetje creatief geworden, dus we zijn al hard aan het werk om het derde seizoen te schrijven. Dat proces is gaande. Geef het wat tijd.”

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer