David Schwimmer ontkent geruchten over romance met Jennifer Aniston

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:53

Helaas, het was te mooi om waar te zijn. Het gerucht dat David Schwimmer en Jennifer Aniston aan het daten zijn, blijkt niet te kloppen. David heeft ontkend dat hij en de actrice dichter bij elkaar zijn gekomen na de ‘Friends’-reünie een paar maanden terug.

Het werd gisteren groot aangekondigd: David Schwimmer en Jennifer Aniston zijn meer dan alleen vrienden. Die illusie werd gewekt nadat de twee samen gespot werden. Een bron meldde volgens Closer dat de chemie die de twee op de set van ‘Friends’ voelden - ze besloten destijds niets met hun gevoelens te doen omdat één van hen een relatie had - na de reünie weer was opgewekt.

Fans die blij waren met dat nieuws, moeten we nu helaas teleurstellen. De vertegenwoordigers van David hebben tegen Huffington Post UK namelijk gezegd dat de geruchten over een romance niet waar zijn.

Kanye West koopt appartement in België

Karen Luiken-24 september 2021 om 06:51

Kanye West zal in het vervolg wat vaker in ons land te vinden zijn. Althans, dat is waarschijnlijk de bedoeling nu hij een appartement in Wijnegem zou hebben gekocht.

Volgens HLN zou het gaan om een optrekje bij Kanaal, een voormalige jeneverstokerij die is omgebouwd tot een particuliere kunstgalerie, luxe woningen en lofts. Het huis zou officieel niet te koop hebben gestaan.

Hoewel ze bij Kanaal niet bevestigen of Kanye inderdaad een woning heeft gekocht, geven mensen in de omgeving wel aan dat de rapper in de buurt is.

Mochten de geruchten kloppen, dan is het al het tweede optrekje dat Kanye in korte tijd koopt. Niet zo lang geleden legde hij nog 57 miljoen dollar neer voor een strandhuis in Malibu. Ook heeft hij woningen in Wyoming en Chicago.

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Ontdek meer