David Schwimmer ontkent geruchten over romance met Jennifer Aniston

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:53

Helaas, het was te mooi om waar te zijn. Het gerucht dat David Schwimmer en Jennifer Aniston aan het daten zijn, blijkt niet te kloppen. David heeft ontkend dat hij en de actrice dichter bij elkaar zijn gekomen na de ‘Friends’-reünie een paar maanden terug.

Het werd gisteren groot aangekondigd: David Schwimmer en Jennifer Aniston zijn meer dan alleen vrienden. Die illusie werd gewekt nadat de twee samen gespot werden. Een bron meldde volgens Closer dat de chemie die de twee op de set van ‘Friends’ voelden - ze besloten destijds niets met hun gevoelens te doen omdat één van hen een relatie had - na de reünie weer was opgewekt.

Fans die blij waren met dat nieuws, moeten we nu helaas teleurstellen. De vertegenwoordigers van David hebben tegen Huffington Post UK namelijk gezegd dat de geruchten over een romance niet waar zijn.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer