De Foute Party van Qmusic komt terug!

Dieter Blarinckx-26 maart 2022 om 08:03

Nu de coronamaatregelen passé zijn en het oude leven terug meer en meer terugkeert, werd er door Qmusic ook zéér leuk nieuws bekendgemaakt: de Foute Party maakt een comeback!

Op 1 juli palmt Qmusic het Antwerpse Sportpaleis in voor een megagroot fout feest met de Foute Party! Dat leuke nieuws werd bekendgemaakt door Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe tijdens de uitzending van Vincent Live. En dat deden ze op een fantastische manier: als Dorothee Vegas en Like Maarten kropen ze op het dak van het Sportpaleis om daar een live dj-set met de foutste muziek te draaien.

“We zijn zo blij dat we die traditie weer met alles erop en eraan kunnen oppikken. Dat de Foute Party dit jaar doorgaat in het Sportpaleis, één van de meest iconische zalen van ons land, is voor ons de kers op de foute taart. We kijken er zo hard naar uit om samen met alle luisteraars proud to be fout te zijn en te dansen tot in de vroege uurtjes”, aldus Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic.

Vanaf 1 april kan je tickets scoren via de website van Qmusic zelf!

Monogamie mogelijk dit jaar?

Simon Smetryns-29 september 2022 om 13:56

We trokken met Clementine naar Students On Stage. Welk ludiek vak zouden de Antwerpse studenten willen geven en zijn ze klaar voor bigamie?

Jael ontdekt Heroes Comic Con

Simon Smetryns-28 september 2022 om 14:00

Jael Ost ontdekte afgelopen weekend het nieuwe Heroes Comic Con, dat samen met Made In Asia doorging in Brussels Expo

Ontdek meer