BTS gaat samenwerking aan met Snoop Dogg

Karen Luiken-26 maart 2022 om 07:59

BTS heeft voor een nieuw project de handen ineen geslagen met een wereldberoemde rapper. Na eerdere samenwerkingen met Ed Sheeran, Nicki Minaj en Coldplay maakt de Koreaanse boyband nu muziek met niemand minder dan Snoop Dogg.

Geruchten over een eventuele samenwerking tussen BTS en Snoop Dogg gaan al langer rond, maar zijn nu dan eindelijk bevestigd. Dat gebeurde op de rode loper van het American Songfestival, waar Snoop Dogg bij aanwezig was.

“Ik maak goede muziek. Zij maken goede muziek. En nu doen we dit”, zegt Snoop Dogg over de samenwerking tegen The A.V. Club. “Dat is waar het altijd over gaat: verschillende werelden samenbrengen.”

In januari onthulde de hiphopmagnaat al dat hij een verzoek had ontvangen om samen te werken met BTS. Toen had hij er nog geen tijd voor. “Ik heb een groep genaamd BTS die op me wacht om een nummer met hen te doen. Ik probeer erachter te komen of ik tijd heb om die shit te doen”, zei hij destijds.

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer