BTS gaat samenwerking aan met Snoop Dogg

Karen Luiken-26 maart 2022 om 07:59

BTS heeft voor een nieuw project de handen ineen geslagen met een wereldberoemde rapper. Na eerdere samenwerkingen met Ed Sheeran, Nicki Minaj en Coldplay maakt de Koreaanse boyband nu muziek met niemand minder dan Snoop Dogg.

Geruchten over een eventuele samenwerking tussen BTS en Snoop Dogg gaan al langer rond, maar zijn nu dan eindelijk bevestigd. Dat gebeurde op de rode loper van het American Songfestival, waar Snoop Dogg bij aanwezig was.

“Ik maak goede muziek. Zij maken goede muziek. En nu doen we dit”, zegt Snoop Dogg over de samenwerking tegen The A.V. Club. “Dat is waar het altijd over gaat: verschillende werelden samenbrengen.”

In januari onthulde de hiphopmagnaat al dat hij een verzoek had ontvangen om samen te werken met BTS. Toen had hij er nog geen tijd voor. “Ik heb een groep genaamd BTS die op me wacht om een nummer met hen te doen. Ik probeer erachter te komen of ik tijd heb om die shit te doen”, zei hij destijds.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Dimitri Vegas en Like Mike stoppen met shows in Sportpaleis

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 11:21

Al sinds 2013 zetten Dimitri Vegas en Like Mike het Antwerpse Sportpaleis geregeld in vuur en vlam met hun zotte shows, maar daar komt na dit jaar een einde aan. Op 16 en 17 december brengen ze er hun laatste shows.

“We gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren”, klinkt het in een persbericht dat ’s werelds bekendste dj-duo uitstuurde. Hun geplande shows op vrijdag 16 en zaterdag 17 december gaan gewoon door, maar zullen dus effectief de laatste shows zijn in het Antwerpse Sportpaleis.

Tickets zijn nu alvast te koop via de website van Live Nation. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer