Gezocht: deelnemers voor nieuw seizoen 'Fear Factor'

Karen Luiken-25 maart 2022 om 15:44

‘Fear Factor’ keert binnenkort terug. Eén van de meest spannende en grensverleggende reality-spelshows ter wereld wordt in het najaar uitgezonden op Play4. Altijd al mee willen doen? Dit is je kans.

In ‘Fear Factor’ strijden onbekende duo’s tegen elkaar door hun grootste angsten recht in de ogen te kijken en boven zichzelf uit te stijgen. Kandidaten krijgen de kans om zaken te doen die je doorgaans alleen in de betere actiefilm ziet gebeuren. Lef, avontuur en spanning staan centraal.

Voor het nieuwe seizoen zoekt Alex Agnew, die de show gaat presenteren, nog straffe duo’s. In alle mogelijke combinaties. Koppels die hun sleur willen doorbreken, collega’s die elkaar nog beter willen leren kennen of ex-geliefden die elkaar toch nog voldoende vertrouwen om samen de strijd aan gaan.

De deelnemers worden geconfronteerd met een reeks beproevingen en ongeziene stunts die hen zowel fysiek als mentaal tot het uiterste drijven. Klinkt dit als iets voor jou? Ben je minimaal achttien jaar oud? En durf jij deze uitdaging met jouw partner in crime aan te gaan? Schrijf je dan nu in!

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer