Gezocht: deelnemers voor nieuw seizoen 'Fear Factor'

Karen Luiken-25 maart 2022 om 15:44

‘Fear Factor’ keert binnenkort terug. Eén van de meest spannende en grensverleggende reality-spelshows ter wereld wordt in het najaar uitgezonden op Play4. Altijd al mee willen doen? Dit is je kans.

In ‘Fear Factor’ strijden onbekende duo’s tegen elkaar door hun grootste angsten recht in de ogen te kijken en boven zichzelf uit te stijgen. Kandidaten krijgen de kans om zaken te doen die je doorgaans alleen in de betere actiefilm ziet gebeuren. Lef, avontuur en spanning staan centraal.

Voor het nieuwe seizoen zoekt Alex Agnew, die de show gaat presenteren, nog straffe duo’s. In alle mogelijke combinaties. Koppels die hun sleur willen doorbreken, collega’s die elkaar nog beter willen leren kennen of ex-geliefden die elkaar toch nog voldoende vertrouwen om samen de strijd aan gaan.

De deelnemers worden geconfronteerd met een reeks beproevingen en ongeziene stunts die hen zowel fysiek als mentaal tot het uiterste drijven. Klinkt dit als iets voor jou? Ben je minimaal achttien jaar oud? En durf jij deze uitdaging met jouw partner in crime aan te gaan? Schrijf je dan nu in!

'Love Island'-ster Nycole schept duidelijkheid over breuk met Jonna

Karen Luiken-25 september 2023 om 13:41

Kort na de finale van ‘Love Island’ verbrak deelneemster Nycole haar relatie met Jonna. Tot nu toe was ze redelijk vaag over de reden van de breuk, maar in een gesprek met Grazia brengt ze daar verandering in. De realityster schept duidelijkheid.

Nycole maakte vorige week via Instagram bekend dat ze een punt achter haar relatie met Jonna had gezet. Ze schreef dat ze tijdens ‘Love Island’ in een bubbel leefde en dat ‘de dingen in de realiteit heel anders waren’. Maar ze liet ook weten dat ze inmiddels alle afleveringen had teruggekeken en dat ze niet blij was met wat ze had gezien.

“Ik had echt gevoelens voor hem en onze relatie was heel echt. Maar toen had ik nog niet alle afleveringen van ‘Love Island’ teruggekeken”, zegt Nycole tegen Grazia. “Wat ik zag kwetste me enorm. Hoe hij zich gedroeg na de zoen met Thirza na de challenge, hoe zijn lichaamstaal was, wat hij allemaal zei… Dat was gedrag waar ik van ging walgen. Jonna en ik hadden in de villa natuurlijk besproken wat er tijdens Casa Amor was gebeurd, alleen had hij me niet verteld dat hij tegen Thirza zei dat zijn ‘deur van hout was’. Ook had hij niet verteld hoe zijn lichaamstaal was tijdens de sexpositie challenge. Ik wil niet dat mijn vriend zich zo gedraagt als ik er niet bij ben.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Ontdek meer