Famke Louise en Denzel willen kindje genderneutraal opvoeden

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:37

Famke Louise en Denzel hebben deze week twee grote nieuwtjes voor hun fans. Een dag nadat ze (eindelijk) bekendmaakten een koppeltje te vormen, kondigden ze ook aan een baby te verwachten. In een gesprek met RTL Boulevard laten ze weten dat ze het kindje genderneutraal willen opvoeden.

Het koppel heeft de zwangerschap lang buiten de spotlights weten te houden. Famke is al over de helft en heeft al die tijd wijde kleding gedragen om haar groeiende babybump te verhullen. Nu het nieuws naar buiten is gebracht, kan ze eindelijk haar buikje laten zien.

Daar is ze blij mee, maar wat ze nog veel fijner vindt, is dat ze na een paar lange weken geen last meer heeft van zwangerschapskwaaltjes. “Het ging niet heel soepel", aldus de zangeres. "Misselijk, moe, agressief."

Over het geslacht wil het koppel niets kwijt. Ze gaan het kindje namelijk genderneutraal opvoeden. “Dat willen we met alles doen. De gender reveal is ook genderneutraal. Je weet aan het einde van de dag nooit waar onze kleine op gaat vallen. We willen daar geen kleurkeuze in maken.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer