Justin Bieber grootste kanshebber bij MTV VMA's

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:25

Justin Bieber maakt tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards de meeste kans op een prijs. De zanger is maar liefst zeven keer genomineerd. Op zondag 12 september wordt bekend of hij een van zijn nominaties kan verzilveren. Dan wordt het grote spektakel in 180 verschillende landen live uitgezonden.

The Biebs is genomineerd in de categorieën ‘Video of the Year’, ‘Artist of the Year’, ‘Best Pop’, ‘Best Collaboration’, ‘Best Direction’, ‘Best Cinematography’ en ‘Best Editing’. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn nummer ‘Peaches’, maar ook aan de liedjes ‘POPSTAR’ en ‘Holy’.

Na Justin is Megan Thee Stallion met zes nominaties de grootste kanshebber. Daarna volgen Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X en Olivia Rodrigo met ieder vijf nominaties.

Fans kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete artiesten in veertien genderneutrale categorieën. De VMA’s vinden plaats in New York en worden op 12 september 02.00 uur (onze tijd) uitgezonden vanuit Barclays Center.

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer