Justin Bieber grootste kanshebber bij MTV VMA's

Karen Luiken-12 augustus 2021 om 06:25

Justin Bieber maakt tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards de meeste kans op een prijs. De zanger is maar liefst zeven keer genomineerd. Op zondag 12 september wordt bekend of hij een van zijn nominaties kan verzilveren. Dan wordt het grote spektakel in 180 verschillende landen live uitgezonden.

The Biebs is genomineerd in de categorieën ‘Video of the Year’, ‘Artist of the Year’, ‘Best Pop’, ‘Best Collaboration’, ‘Best Direction’, ‘Best Cinematography’ en ‘Best Editing’. Dat heeft hij vooral te danken aan zijn nummer ‘Peaches’, maar ook aan de liedjes ‘POPSTAR’ en ‘Holy’.

Na Justin is Megan Thee Stallion met zes nominaties de grootste kanshebber. Daarna volgen Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X en Olivia Rodrigo met ieder vijf nominaties.

Fans kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete artiesten in veertien genderneutrale categorieën. De VMA’s vinden plaats in New York en worden op 12 september 02.00 uur (onze tijd) uitgezonden vanuit Barclays Center.

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer