Krijgt 'Encanto' een vervolg?

Karen Luiken-25 maart 2022 om 07:14

Disney’s animatiefilm ‘Encanto’ was een groot succes. Niet alleen de liedjes werden ontzettend goed ontvangen, ook de verhaallijn werd zeer geprezen door het publiek. Een vervolg zou dus geen gek idee zijn. Maar gaat dat er ook komen?

De kans bestaat dat we meer gaan horen en zien van de familie Madrigal. Co-regisseur Jared Bush heeft via Twitter laten weten dat er mogelijk een spin-off komt van ‘Encanto’.

“Er wordt me regelmatig gevraagd of er meer ‘Encanto’ komt. In de vorm van films, tv of theater”, aldus de regisseur. “Ik kan dit zeggen: het was altijd onze droom, maar uiteindelijk beslissen de fans die hun familie in de onze zagen, ervoor kozen tijd door te brengen met de Madrigal-familie en dat opnieuw willen doen.”

Het is nog even de vraag hoe een eventuele spin-off vorm zou krijgen. Lin-Manuel Miranda, die verantwoordelijk was voor de muziek van ‘Encanto’, zei eerder in een gesprek met Collider dat er nog genoeg rollen in het verhaal zijn die uitgelicht kunnen worden.

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Officiële trailer van 'Teen Wolf'-film is hier

Karen Luiken-06 december 2022 om 06:53

Het zal nu niet lang meer duren voor een groot deel van de cast van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ bij elkaar komt voor het langverwachte vervolg. Er is een film op komst. En dit zijn de nieuwste beelden!

In de film van Paramount+ worden de kijkers terug gebracht naar Beacon Hills. Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

Ontdek meer