Famke Louise zwanger van eerste kindje

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 15:11

Het is amper een dag bekend dat Famke Louise en Denzel een setje vormen of ze komen alweer met een nieuwe aankondiging. De lovebirds verwelkomen binnenkort hun eerste kindje samen. Famke is zwanger!

Het koppel maakt het nieuws zelf bekend via Instagram. “He kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. We kunnen niet wachten om je vast te houden”, aldus Famke bij een filmpje waarin we haar zwangere buik goed zien. “Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word. Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild. Love you Denzel.”

Denzel, winnaar van ‘Love Island’ en ex van Aleksandra, deelt dezelfde beelden. Hij schrijft daarbij: “Klein wondertje van mama & papa. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. Famke Louise ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer