Tweede seizoen 'Bridgerton' nu online

Karen Luiken-25 maart 2022 om 07:09

Het is eindelijk zover. De dag waar fans al maanden op wachten is aangebroken. Vanaf vandaag staat het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix!

‘Bridgerton’ gaat over acht hechte broers en zussen die binnen de Londense high society op zoek gaan naar liefde en geluk. De serie is gebaseerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

Het eerste seizoen stond in het teken van Daphne, dit keer is het de beurt aan haar broer Anthony. Tijdens zijn zoektocht naar de ideale partner stuit hij op de charmante Kate Sharma. De twee lijken in eerste instantie niet elkaars favoriete personen, maar daar komt verandering in naarmate ze meer tijd met elkaar doorbrengen.

Het tweede seizoen bestaat net als het eerste uit acht afleveringen. De één duurt een uur, de ander net iets korter of juist langer. We zijn zo vrij geweest om even voor je uit te rekenen hoeveel minuten kijkplezier je mag verwachten: 503. Enjoy!

‘Don’t Scream’ staat nu op Streamz!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:12

Enkele weken geleden maakte Streamz bekend dat ze met het horrorspel ‘Don’t Scream’ zouden komen. En daar staan nu de eerste afleveringen van op Streamz!

Comedian en horror-fan William Boeva ontvoert twaalf bekende duo’s om het tegen elkaar op te nemen in het meest bloedstollende spel waaraan ze ooit hebben deelgenomen. De kandidaten worden telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William Boeva zelf is ingericht als een gethematiseerd spookhuis. Er is maar één spelregel: wie het meeste gilt, verliest. Vanuit zijn controlekamer turft William Boeva nauwgezet elke gil, klein of groot.

De eerste drie afleveringen, waaronder ook die met Jamie-Lee Six en Elodie Gabias, zijn nu te bekijken via Streamz!

Iconische bril Jeffrey Dahmer te koop voor 150.000 dollar

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 17:13

Je kan er tegenwoordig niet meer omheen: iedereen is in de ban van de nieuwe beruchte Netflix-reeks ‘The Jeffrey Dahmer Story’. De veelbesproken serie vertelt het verhaal van seriemoordenaar Dahmer, en diens bril is nu te koop aangeboden!

Jeffrey Dahmer vermoordde zo’n zeventien andere mannen op zeer brutale wijze. De grimmige escapades van de psychopaat werden ook in serievorm gegoten door Ryan Murphy voor Netflix. Maar nu kwam de seriemoordenaar anders in de spotlights want zijn iconische bril wordt online geveild.

De bril, die hij droeg tot hij vermoord werd in de gevangenis, staat nu te koop voor zo’n 150.000 dollar, omgerekend zo'n 153.504 euro.

Het is de Canadees Taylor James, de bedenker achter Cult Collectibles, die aankondigde dat hij de échte bril zal verkopen voor 150.000 flappen. James kreeg de bril in handen dankzij een voormalige huishoudster van Jeffreys vader, Lionel. Wie interesse heeft, mag ‘m persoonlijk contacteren via sociale media.

Check hieronder James’ video waarin hij het over de beruchte bril heeft:

Ontdek meer