Efteling komt met unieke concertreeks

Dieter Blarinckx-24 maart 2022 om 18:57

Het Nederlandse themapark Efteling blaast dit jaar 70 kaarsjes uit, en dat zal groots gevierd worden! Er staan tal van festiviteiten op de planning, maar eentje die toch wel écht uniek is, is de concertreeks 'Efteling in Concert'.

Het Nederlandse Metropole Orkest brengt een speciale en muzikale hulde aan de 70-jarige geschiedenis van de Efteling. In ‘Efteling in Concert’ nemen ze toeschouwers mee op een muzikale reis doorheen het park.

De show zal eerst te zien zijn in Nederland, maar in januari 2023 strijkt het symfonisch orkest neer in de Lotto Arena in Antwerpen! Wie zich nu alvast registreert kan vanaf 9 april tickets scoren. De normale ticketverkoop start op 16 april.

"De imposante muziek van de Efteling brengt een nostalgisch gevoel bij iedereen naar boven. Je waant je terug in je kindertijd en beleeft de magie van het park zoals de eerste keer. Het park, de attracties én de muziek zitten in het hart van elke Nederlander. Dit gevoel naar boven brengen is de basis van de show. Efteling in Concert wordt een unieke muzikale én visuele reis door het heden en verleden van het attractiepark. Live gespeeld door het beste orkest van Nederland: het Metropole Orkest. Van vroege werken tot werken van nu. En van de nummers die iedereen kan dromen tot nog onbekende minder bekende parels. Een magisch uitje om nooit meer te vergeten!” klinkt het in hun persbericht.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer