Efteling komt met unieke concertreeks

Dieter Blarinckx-24 maart 2022 om 18:57

Het Nederlandse themapark Efteling blaast dit jaar 70 kaarsjes uit, en dat zal groots gevierd worden! Er staan tal van festiviteiten op de planning, maar eentje die toch wel écht uniek is, is de concertreeks 'Efteling in Concert'.

Het Nederlandse Metropole Orkest brengt een speciale en muzikale hulde aan de 70-jarige geschiedenis van de Efteling. In ‘Efteling in Concert’ nemen ze toeschouwers mee op een muzikale reis doorheen het park.

De show zal eerst te zien zijn in Nederland, maar in januari 2023 strijkt het symfonisch orkest neer in de Lotto Arena in Antwerpen! Wie zich nu alvast registreert kan vanaf 9 april tickets scoren. De normale ticketverkoop start op 16 april.

"De imposante muziek van de Efteling brengt een nostalgisch gevoel bij iedereen naar boven. Je waant je terug in je kindertijd en beleeft de magie van het park zoals de eerste keer. Het park, de attracties én de muziek zitten in het hart van elke Nederlander. Dit gevoel naar boven brengen is de basis van de show. Efteling in Concert wordt een unieke muzikale én visuele reis door het heden en verleden van het attractiepark. Live gespeeld door het beste orkest van Nederland: het Metropole Orkest. Van vroege werken tot werken van nu. En van de nummers die iedereen kan dromen tot nog onbekende minder bekende parels. Een magisch uitje om nooit meer te vergeten!” klinkt het in hun persbericht.

Harry Styles gebruikt huis van fan als opnamelocatie videoclip

Karen Luiken-28 mei 2022 om 11:32

Harry Styles heeft de videoclip van zijn nieuwe nummer ‘Daylight’ op een bijzondere manier gemaakt. De zanger trok er slechts 3 uur en 300 dollar voor uit, én gebruikte een huis van een fan als opnamelocatie.

Bij het in elkaar zetten van de videoclip schakelde Harry de hulp in van James Corden. De twee heren klopten samen bij verschillende deuren in een straat in New York aan, op zoek naar een locatie waar de clip kon worden opgenomen. Na een paar pogingen kwamen ze uit bij een paar jonge, vrouwelijke fans die maar al te graag mee wilden werken.

“Als we wisten dat ze langs zouden komen, hadden we op z’n minst ons haar geborsteld”, zeiden de meisjes in een gesprek met Variety. “Ik kan niet stoppen met denken aan alle dingen die ik tegen hem had willen zeggen. Ik heb nu een lijstje gemaakt met alle dingen die ik tegen hem zou zeggen als het nog eens zou gebeuren.”

In het totaal hebben Harry en James er drie over over gedaan om de videoclip van drie minuten in elkaar te knutselen. Het budget dat ze eraan uit hebben gegeven: 280 euro.

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Ontdek meer