Studio 100 Rewind Party krijgt nieuwe datum

Dieter Blarinckx-24 maart 2022 om 15:43

Goed nieuws voor de mensen die eind 2021 een ticket kochten voor de Studio 100 Rewind Party, want vandaag werd aangekondigd dat de drie shows verplaatst worden naar december van dit jaar!

De uitverkochte Rewind Party van Studio 100 kon helaas niet doorgaan omwille van de nieuwe maatregelen die werden ingevoerd in december. Maar niet getreurd, Studio 100 heeft vandaag laten weten dat vanaf 1 december de shows terug van start zullen gaan.

De Rewind Party viert het 25-jarig bestaan van Studio 100 met tal van nostalgische optredens van o.a. Spring, Gert Verhulst, Plop en K3.

De concerten zullen nu dus plaatsvinden op 1, 2 en 3 december.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer