Lily-Rose Depp kussend gespot met Austin Butler

Dieter Blarinckx-11 augustus 2021 om 09:08

Zou het dan toch niet terug grote liefde zijn tussen Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet? Depp werd immers zopas al kussend gespot met de 29-jarige acteur Austin Butler. De twee waren in Londen samen gaan dineren met een derde vriend, maar na afloop van het diner gingen de twee alleen een wandeling maken. Daar werden ze al kussend gespot langs de Thames. Ze verdwenen ook samen in een taxi volgens de insiders aan de Britse krant The Daily Mail.

Lily-Rose was tot voor kort nog de grote love interest van Timothée Chalamet, terwijl Butler nog een relatie had met Vanessa Hudgens.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer