Alex Agnew annuleert voorstelling op Werchter

Dieter Blarinckx-24 maart 2022 om 14:43

De Antwerpse comedian Alex Agnew heeft bekendgemaakt dat hij zijn aankomende concert op de festivalweide van Werchter zal annuleren. Dit vooral omdat de ticketverkoop helemaal niet zo goed gaat als gehoopt.

"Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea", klinkt het bij de komiek. Maar geen zorgen, mensen die toch reeds een ticket kochtenworden volledig terugbetaald.

Maar hij blijft niet bij de pakken zitten: zijn nieuwe show "Wake me up when it's over" gaat wel degelijk nog door, gewoon in theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen!

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer