QUIZ: Van welke ster is deze tattoo?

Simon Smetryns-28 juni 2021 om 15:40

Tatoeages. Veel sterren staan er vol mee. Bij sommige artiesten zijn de plakplaatjes op een hand te tellen, andere hebben geen plek meer over. Weet jij welke permanente inktafbeelding bij wie hoort? Doe de quiz!

Quiz: Hoe goed ken jij de serie Het Huis Anubis?

Nico De Greef-26 september 2021 om 10:53

Het Huis Anubis blaast vandaag 15 kaarsjes uit. Speciaal om de vijftiende verjaardag van de spannende jeugdserie te vieren, hebben we een quiz samengesteld die alleen de grootste Anubis-fans kunnen oplossen. Denk jij na al die jaren nog steeds alles te weten over de avonturen van de Club van de Oude Wilg? Kom er snel achter door hieronder op start te drukken!

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Ontdek meer