Yess! Nieuwe 'Kissing Booth' staat op Netflix

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 06:15

We kunnen er vanaf vandaag eindelijk achter komen wiens hart Elle zal breken. Verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Het antwoord krijg je zodra jij er klaar voor bent. ‘The Kissing Booth 3’ staat op Netflix.

Het is al een behoorlijke tijd bekend dat deze film op de planning stond. Het project werd in het geheim opgenomen, tegelijkertijd met ‘The Kissing Booth 2’. In de laatstgenoemde film zagen we hoe de relatie van Elle en Noah flink op de proef werd gesteld toen Noah naar Harvard vertrok en Elle in haar uppie overbleef. Reist ze hem achterna of kiest ze ervoor om bij haar bff Lee te blijven?

Behalve Elle, Noah en Lee keren ook andere oude bekenden terug voor de film. Marco zal opnieuw zijn opwachting maken, net zoals Rachel, Mrs. Flynn en Chloe. Geniet er nog even van, want na dit pareltje wordt het ‘Kissing Booth’-boek met drie hoofdstukken voorgoed gesloten.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer