Yess! Nieuwe 'Kissing Booth' staat op Netflix

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 06:15

We kunnen er vanaf vandaag eindelijk achter komen wiens hart Elle zal breken. Verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Het antwoord krijg je zodra jij er klaar voor bent. ‘The Kissing Booth 3’ staat op Netflix.

Het is al een behoorlijke tijd bekend dat deze film op de planning stond. Het project werd in het geheim opgenomen, tegelijkertijd met ‘The Kissing Booth 2’. In de laatstgenoemde film zagen we hoe de relatie van Elle en Noah flink op de proef werd gesteld toen Noah naar Harvard vertrok en Elle in haar uppie overbleef. Reist ze hem achterna of kiest ze ervoor om bij haar bff Lee te blijven?

Behalve Elle, Noah en Lee keren ook andere oude bekenden terug voor de film. Marco zal opnieuw zijn opwachting maken, net zoals Rachel, Mrs. Flynn en Chloe. Geniet er nog even van, want na dit pareltje wordt het ‘Kissing Booth’-boek met drie hoofdstukken voorgoed gesloten.

Hoofdrolspeler 'Peaky Blinders' geeft update over zesde seizoen

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:39

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat voor de deur. Een seizoen dat volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy erg duister gaat worden. Dat zegt hij in een interview met Rolling Stone.

Over eventuele details houdt de acteur, die Tommy Shelby speelt, de lippen stijf op elkaar. Maar hij zegt wel dit: “Ik denk dat het heel intens gaat worden. Het woord dat we blijven gebruiken is ‘gothic’. Ja, het wordt duister.”

Een onlangs verschenen trailer geeft alvast een klein voorproefje van de gloednieuwe afleveringen, die hoogstwaarschijnlijk in februari zullen verschijnen. Naast Cillian Murphy keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy terug voor hun vertrouwde rollen. Helen McCrory, de actrice die in de huid van Polly kroop, zien we helaas niet terug. Zij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Negentiende seizoen Grey's Anatomy aangekondigd

Karen Luiken-12 januari 2022 om 07:37

De bekende ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ krijgt er wéér een seizoen bij. Zender ABC heeft de show volgens The Hollywood Reporter vernieuwd voor een negentiende seizoen. Zelfs hoofdrolspeelster Ellen Pompeo keert terug, ondanks de hints die ze eerder gaf waaruit bleek dat ze mogelijk zou stoppen.

Het nieuws zal voor veel fans als een grote verrassing komen. Het was namelijk lange tijd de vraag of Ellen Pompeo, verantwoordelijk voor de rol van het hoofdpersonage Meredith Grey, na het achttiende seizoen nog door zou willen gaan. Ze gaf eerder immers aan dat ze al jaren probeerde te stoppen, maar dat de sterke relaties met het netwerk haar telkens motiveerden om te blijven. En da’s maar goed ook, want de makers van de ziekenhuisserie willen niet door zonder de actrice.

Behalve Ellen Pompeo keren ook andere originele sterren zoals Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) terug voor het negentiende seizoen. De nieuwe afleveringen zullen vanaf eind dit jaar te zien zijn op ABC.

Ontdek meer