Yess! Nieuwe 'Kissing Booth' staat op Netflix

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 06:15

We kunnen er vanaf vandaag eindelijk achter komen wiens hart Elle zal breken. Verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Het antwoord krijg je zodra jij er klaar voor bent. ‘The Kissing Booth 3’ staat op Netflix.

Het is al een behoorlijke tijd bekend dat deze film op de planning stond. Het project werd in het geheim opgenomen, tegelijkertijd met ‘The Kissing Booth 2’. In de laatstgenoemde film zagen we hoe de relatie van Elle en Noah flink op de proef werd gesteld toen Noah naar Harvard vertrok en Elle in haar uppie overbleef. Reist ze hem achterna of kiest ze ervoor om bij haar bff Lee te blijven?

Behalve Elle, Noah en Lee keren ook andere oude bekenden terug voor de film. Marco zal opnieuw zijn opwachting maken, net zoals Rachel, Mrs. Flynn en Chloe. Geniet er nog even van, want na dit pareltje wordt het ‘Kissing Booth’-boek met drie hoofdstukken voorgoed gesloten.

Over dit personage gaat 'Bridgerton' seizoen 4

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 13:43

Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen.

Netflix heeft zojuist het vierde seizoen van 'Bridgerton' aangekondigd. Het nieuwe seizoen van de populaire serie zal draaien om het liefdesleven van niemand minder dan Benedict Bridgerton.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen. Maar dat het weer een meeslepend seizoen wordt, staat buiten kijf. Houd je waaier alvast paraat!

De trailer voor 'Emily in Paris' seizoen 4 est arrivé!

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 13:06

C'est arrivé! Netflix heeft net de langverwachte trailer van het 4de seizoen van 'Emily in Paris' gedropt. Het belooft weer een seizoen boordevol romantiek, drama en uiteraard 'haute couture' te worden.

Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag. Ze bevindt zich in een emotionele rollercoaster, want ze voelt iets voor twee mannen: Gabriel, die nu vader wordt, en Alfie, wiens ergste nachtmerries werkelijkheid lijken te worden.

Op werkgebied moet Sylvia een lastig dilemma onder ogen zien in het belang van haar huwelijk, terwijl het team van Agence Grateau worstelt met personeelsproblemen. Ondertussen bereiden Mindy en haar band zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar hun geld raakt snel op.

En de chemie tussen Emily en Gabriel? Die bereikt nieuwe hoogtes wanneer ze samen aan een Michelinsterproject werken. Maar natuurlijk dreigen geheimen weer roet in het eten te gooien..

Dus, duid het alvast aan in je agenda: deel 1 gaat op 15 augustus in première, gevolgd door deel 2 op 12 september.

Ontdek meer