Yess! Nieuwe 'Kissing Booth' staat op Netflix

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 06:15

We kunnen er vanaf vandaag eindelijk achter komen wiens hart Elle zal breken. Verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Het antwoord krijg je zodra jij er klaar voor bent. ‘The Kissing Booth 3’ staat op Netflix.

Het is al een behoorlijke tijd bekend dat deze film op de planning stond. Het project werd in het geheim opgenomen, tegelijkertijd met ‘The Kissing Booth 2’. In de laatstgenoemde film zagen we hoe de relatie van Elle en Noah flink op de proef werd gesteld toen Noah naar Harvard vertrok en Elle in haar uppie overbleef. Reist ze hem achterna of kiest ze ervoor om bij haar bff Lee te blijven?

Behalve Elle, Noah en Lee keren ook andere oude bekenden terug voor de film. Marco zal opnieuw zijn opwachting maken, net zoals Rachel, Mrs. Flynn en Chloe. Geniet er nog even van, want na dit pareltje wordt het ‘Kissing Booth’-boek met drie hoofdstukken voorgoed gesloten.

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer