Yess! Nieuwe 'Kissing Booth' staat op Netflix

Karen Luiken-11 augustus 2021 om 06:15

We kunnen er vanaf vandaag eindelijk achter komen wiens hart Elle zal breken. Verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriend Lee na en gaat ze met hem studeren? Het antwoord krijg je zodra jij er klaar voor bent. ‘The Kissing Booth 3’ staat op Netflix.

Het is al een behoorlijke tijd bekend dat deze film op de planning stond. Het project werd in het geheim opgenomen, tegelijkertijd met ‘The Kissing Booth 2’. In de laatstgenoemde film zagen we hoe de relatie van Elle en Noah flink op de proef werd gesteld toen Noah naar Harvard vertrok en Elle in haar uppie overbleef. Reist ze hem achterna of kiest ze ervoor om bij haar bff Lee te blijven?

Behalve Elle, Noah en Lee keren ook andere oude bekenden terug voor de film. Marco zal opnieuw zijn opwachting maken, net zoals Rachel, Mrs. Flynn en Chloe. Geniet er nog even van, want na dit pareltje wordt het ‘Kissing Booth’-boek met drie hoofdstukken voorgoed gesloten.

Op deze datum verschijnt het 3de seizoen '2DEZIT'

Chelsy Vanlerberghe-03 september 2024 om 08:32

Goed nieuws voor fans van '2DEZIT'! Het derde seizoen van deze populaire serie is vanaf 10 oktober 2024 te zien op Streamz. Vanaf dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

De studenten staan dit seizoen opnieuw voor serieuze uitdagingen. Bij de start van het academiejaar trekt de groep een nieuw kot in. De relatie van Noor en Daan wordt serieuzer en daarmee ook ingewikkelder. Manou en Mandy verkennen hun grenzen, en Niko en Lucas zoeken een balans tussen vriendschap en verantwoordelijkheden. Amy gaat verder met haar zelfontdekkingstocht, en Cem heeft het lastig met zijn liefdesleven.

Dit seizoen worden er ook enkele nieuwkomers aan de mix toegevoegd: Willem Herbots speelt de rol van Stan, Erika Van Tielen is Ellis, de nieuwe café-uitbater, en Dara Oguntubi speelt Helena, een open-minded student en eeuwige single. Dagmar Dierick speelt Donna, een meisje dat Cem ontmoet in een café, en Arjan Schepers speel de rol van Mich, een kunstenares en klasgenote van Daan.

Heb je de vorige seizoenen gemist? Geen stress, die kan je nog altijd bingewatchen voor het nieuwe seizoen begint.

Doet Jojo Siwa binnenkort mee aan het Eurovisiesongfestival?

Chelsy Vanlerberghe-03 september 2024 om 08:22

In een verrassende maar ergens ook logische wending heeft TikTokker en zangeres Jojo Siwa onthuld dat ze in gesprek is met de Eurovisie-organisatie om misschien Polen te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2025 in Zwitserland.

In een GRWM TikTok vertelde de voormalige 'Dance Moms'-ster dat ze zich klaarmaakte voor een vlucht naar Polen.

“Lang verhaal kort, mijn nummer ‘Yesterday’s Tomorrow’s Today’ is de afgelopen weken enorm populair geworden in Polen", begon de voormalig kindster de video. “En grappig genoeg ben ik eigenlijk Pools. Dat is een groot deel van mijn familie, van mijn afkomst."

Ze vertelde verder dat ze samen met haar moeder naar Polen zou vliegen, en dat ze superblij was om daar te zijn zonder echte verplichtingen.Maar ze liet doorschemeren dat ze binnenkort weer terug moet, en dan wél wat verplichtingen heeft – waaronder misschien ook iets wat met het Songfestival te maken heeft.

“Iemand vroeg of ik mee zou doen aan het Eurovisiesongfestival omdat mijn nummer in Polen viraal ging. Ik reageerde eerst voor de grap met ‘Ja’, maar nu is het opeens serieus geworden", legde ze uit. "Eurovisie is geïnteresseerd. We praten nu met de mensen in Polen, want elk land kiest in principe zelf wie hen op het Songfestival vertegenwoordigt. We zijn volop in gesprek, maar er komt natuurlijk een hoop bij kijken en er moet veel geregeld worden."

Siwa gaf aan dat één groot obstakel haar deelname in de weg zou kunnen staan: ze heeft al een project gepland dat rond dezelfde tijd als het Eurovisiesongfestival plaatsvindt.

“Ik zou misschien beide kunnen laten werken als Polen me echt wil. Als Polen wil dat ik hen vertegenwoordig, dan ben ik er. Ik maak het hoe dan ook mogelijk, 1000 procent,” beloofde ze. "“Ik heb al een idee voor een nummer dat ik sowieso zou doen. Ik kan niet wachten.”

Wie weet!

Ontdek meer