Justin Bieber laat rechtszaak rond seksueel misbruik vallen

Amber Schepers-24 maart 2022 om 09:43

Justin Bieber laat zijn aanklacht tegen twee vrouwen vallen. De zanger klaagde hen aan wegens smaad, nadat de twee vrouwen hem via sociale media hadden beschuldigd van seksueel misbruik, maar die klacht trekt hij na twee jaar in.

Twee jaar geleden in 2020 werd de Canadese zanger Justin Bieber (28) via sociale media beschuldigd van seksueel wangedrag door twee vrouwen. De vrouwen beweerden op Twitter dat ze jaren geleden werden misbruikt door de popster.

Bieber zelf schrok van de uitspraken en klaagde de vrouwen meteen aan wegens smaad en eiste van beiden een schadevergoeding van 10 miljoen dollar, maar die klacht laat hij nu toch vallen omdat hij afziet van de rechtszaak. Volgens verschillende bronnen zou de zanger zijn punt hebben gemaakt en verder willen met zijn leven.

De feiten vonden volgens de vrouwen plaats in 2014 en 2015, toen de zanger 20 jaar oud was. De eerste vrouw die Bieber van seksueel misbruik beschuldigd is Danielle, volgens haar verhaal werd ze aangerand door de zanger tijdens het SXSW Music Festival in het Four Seasons Hotel in Austin, Texas.

Kadi, de tweede vrouw die hem beschuldigde, zegt dat Bieber haar seksueel misbruikt heeft na het Met Gala van 2015 in het Langham Hotel in New York. Volgens de zanger zijn de beschuldigingen schandalige en verzonnen leugens. Bieber beweerde in de rechtszaak dat hij tijdens het SXSW Music Festival nooit in het Four Seasons Hotel is geweest. Ook maakte hij duidelijk dat hij Kadi nog nooit eerder had ontmoet.

De verhalen zijn volgens hem volledig verzonnen. Meer nog, volgens de zanger is Kadi, één van de vrouwen, zelfs een superfan van hem. Ze zou hem al enkele keren opgewacht hebben, maar ze hebben elkaar volgens Justin Bieber nooit ontmoet.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer